huskyuk Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Salutare, Am luat recent un GC WG 2005. Masina e in stare foarte foaarte buna, 120.000km, fara rugina, fara batai, trepidatii si alte probleme. A fost masina de oras, bibilita doar la reprezentanta. Eu am luat-o pentru expeditii, offroad light si ierni nasoale. Imi place maxim, mai am un Civic 2016 1.8 AT, dar parca asta imi place mai tare! Pana o inalt cu un kit Ironman si ii pun niste roti mai mari, ma tot dau cu ea prin oras... O sa ii mai fac un remap stage II la motor, si un troliu obligatoriu cu bara metalica. In fine, pana atunci, trebuie sa rezolv problema cu sistemul audio. La mine muzica chiar conteaza. Si calitatea, si claritatea... Fostul proprietar, dintr-un exces de zel, i-a montat tot felul de tampenii, respectiv i-a schimbat statia de amplificare si boxele, i-a pus un DVD cu ecran rabatabil in bord, cu modul de navigatie si TV (Kenwood), cu AUX video in spate pentru copii... In consecinta, dupa miile alea de lei bagate in ea, muzica se aude ca in strachini, zbarnaie boxele alea inca de la volum mic, si in 2019 nu are nici USB, nici bluetooth... Trebuie desfacut interiorul, si demontate toate nebuniile alea, si montate pe OLX sau undeva... Din ce am inteles, sistemul original Infinity al masinii se auzea excelent. (Nu stiu ce boala o fi avut sa il schimbe). Doar ca slabe sanse sa gasesc asa ceva complet si la un pret decent. Asa ca m-am orientat spre un sistem complet Pioneer. Aveti idee dimensiunile difuzoarelor de pe fata si spate? Am inteles ca e ceva atipic, de la un mester electrician... Sa fie oare ceva atat de atipic incat sa nu gasesc aftermarket? Multumesc anticipat! Andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Pe banii tai gasesti orice. Mai ales daca mergi la cineva profi care se ocupa cu asta....si cum esti din Bucuresti si te pricepi, nu ai nevoie decat de un meserias bun si un card plin.... EU am schimbat cate ceva pe acolo cand inca aveam Jeep GC.Boxele fata originale mor de singuratate . Sistemul initial in sine era ok dar boxele alea dupa 15 ani, nu....si nici blustutz sau USB nu avea....sistem original pe care de altfel il gasesti foarte comod la dezmenbrari dar nu te sfatuiesc sa iei calea asta decat daca vrei o masina ...aproape retro. :)) americana la nivel de 1998-1999. ca un sfat- nu ii pune bara fata de fier, fa-i un artificiu si prinde-i troliu in spatele la bara de plastic originala,vei fi muuult mai castigat din toate punctele de vedere. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
huskyuk Postat Iunie 26, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2019 ca un sfat- nu ii pune bara fata de fier, fa-i un artificiu si prinde-i troliu in spatele la bara de plastic originala,vei fi muuult mai castigat din toate punctele de vedere. Mersi mult de sfat. M-am gandit si eu la riscuri... ITP, greutate mai mare in bot... Nu e o prioritate bara metalica, dar am avut la o Vitara si parca alt curaj aveam cu ea prin padure cand aluneca pe sleauri... Stiu eu cat poate sa incaseze asta originala de plastic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Nu poate incasa mai mult ca fierul,sigur. Dar nici prinderile la jeep nu pot incasa nici pe departe ca la orice alta masina cu sasiu separat..... Pt plimbari - extra greutatea, stresul pe prinderi si strsul pe suspensie nu merita nici pe departe. sfatul meu, patit. nu merita investitia in fier... Ia un troliu de 9500-10000(cat mai usor de preferat) vezi niste prinderi -placa serioasa si gata.Oricum cele 35-50 kg din bot aduse de ansamblul de mai sus se vor simti....dar cu plus 50-70 de la bara de fier..... cu 200 lei gasesti bara originala sh la dezmembrat in fiecare an.....si daca cauti suficient, chiar la culoare..... daca te apuci sa dai cu ea de mal si copaci, ca este fier,vei stramba tablitele alea de la asa zisul sasiu....deci pas de fiecare data Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate