Yoghi Postat Iulie 2, 2019 Partajează Postat Iulie 2, 2019 Cumpar compresor AC cherokee XJ -2.5td motor VM variante... 1.compresor nou. 2.compresor second dar cu garantie. 3.kit de reparatie de garnituri Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Iulie 2, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2019 (editat) Am uitat. E de preferat varianta trei, sau daca stie cineva unde pot confectiona garnituri cu gauri multiple. 0745755577. Editat Iulie 2, 2019 de Yoghi Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Stii de astia, ai incercat sa vorbesti cu ei, poate te ajuta http://pieseclimaauto.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Iulie 3, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2019 Mersi Am fost acum la ei....nici macar nu au mai vazut modelul meu ....mai incerc Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 (editat) Eu zic sa te orientezi spre ceva SH,astea nu prea se strica.Am avut Frontera 2.5 si la 350K mergea perfect,fara probleme.Avand amandoua VM 41,e foarte posibil sa fie acelasi compresor,deci iti poti extinde aria de cautare. PS-la frontera e bagat mai in spate,este actionat cumva de un cardan de la o rola actionata de cureaua de accesorii. Editat Iulie 3, 2019 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Iulie 4, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2019 DAstiu frontera si alfa romeo. Tot in spate e si la mine ...mai sunt cateva piese intermediare pina la curea. Am gasit second dar rezolvarea lor este : """nu stiu daca si cat functioneaza il puteti trimite retur.""" si problema e ca poate funtiona o luna si ...gata. Original reconditionat cu garantie e 1400 lei mai logichez o zi doua. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Mersi Am fost acum la ei....nici macar nu au mai vazut modelul meu ....mai incerc Poti te rog sa-mi dai mai multe detalii despre tipii astia? Cum ti s-au parut? Au magazin, ceva, ofera garantie la produse, sunt profi? Pentru ca vreau si eu sa apelez la ei, i-am contactat telefonic, fiind din Constanta, diangonsticarea mi-au facut-o tot telefonic...acum preturile lor sunt excelente fata de ce presupune inlocuirea compresorului cu unul nou, dar nah, lumea e plina de oameni si oameni. ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Iulie 5, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2019 Poti te rog sa-mi dai mai multe detalii despre tipii astia? Cum ti s-au parut? Au magazin, ceva, ofera garantie la produse, sunt profi? Pentru ca vreau si eu sa apelez la ei, i-am contactat telefonic, fiind din Constanta, diangonsticarea mi-au facut-o tot telefonic...acum preturile lor sunt excelente fata de ce presupune inlocuirea compresorului cu unul nou, dar nah, lumea e plina de oameni si oameni. ms Daca te referi la firma cu linkul trimis de tine...e un garaj cu un banc si ceva scule. UN baiat care repara si inca unul care vorbea la lelefon. Mai mult nu stiu. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Iulie 19, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2019 Am rezvolvat momentan si sper sa ramana definitiv: A cumparat fimiu un compresor vechi ""pe cuvint ca merge"" ,de la un membru al grupului jeep pe facebok. A fost nevoie ce ceva modificari ...cel cumparat avea legaturile in serie iar al meu in paralel...le-am rezolvat si de 10 zile merge f bine. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate