BlackProject Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 voi fi foarte scurt ,nu doresc sa plictisesc 1. dupa vopsire imi ploua in masina pe sub torpedou. am mai avut exact aceiasi problema tot dupa vopsire la alt Patrol,s a rezolvat cu banda dublu adeziva sub grila de sub parbriz. La acesta am incercat : banda adeziva,mastic,verificare scurgeri sub contraaripi,nimic! am dat jos torpedou ,aeroterma am izolat cu mastic de parbrize burete aeroterma plus strat suplimentar de jur imprejur ! Inainte de aceasta operatie daca spalam masina la spalatorie nu intra apa ,intra doar de la ploile torentiale din acest an. Acum intra si la spalatorie....... Inca un lucru interesant: inainte de aceasta operatie cu grila demontata de la stergatoare cu furtun cu debit mare de apa nu curgea in masina ,cu grila montata da... 2.trapa blocata,asa am cumparat masina,are doua pozitii.in cea de ridicare si revenire functioneaza,nu functioneaza sa se deschida . va multumesc anticipat pentru un eventual ajutor si va doresc o saptamana excelenta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate