Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pierde lichidul de racire.

Grigorasm

Postări Recomandate

Salut am un freelander din 2005 cu motor de bmw 2.0 motorina care pierde lichid de racire. Are cineva idee ce se intampla ? Mentionez ca nu am apa in ulei, uleiul nu are spuma si nici ulei in borcan nu are.

Salut, si mie mi s a intamplat , acum ani de zile, uita te la furtunele de pe langa cutia bateriei, acolo sunt niste prinderi care daca s au rupt furtunele se freaca de cutie bateriei. Dimineata pipaie cu mana si pe dedesubtul lor, sa vezi daca nu gasesti vreo zona umeda. In geneal inspecteaza atent tot traseul. Ar mai fi de vazut dedesubt la cutia de transfer acolo vin doua furtune, cu colier.

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sau radiator din aeroterma fisurat.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Cred ca pe caldura asta nu mai circula prin aeroterma

Circuitul de apa din calorifer nu se intrerupe, indiferent de temperatura de afara! Nu ai decat posibilitatea sa dirijezi circuitul de aer, care poate sau nu sa treaca prin calorifer.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Circuitul de apa din calorifer nu se intrerupe, indiferent de temperatura de afara! Nu ai decat posibilitatea sa dirijezi circuitul de aer, care poate sau nu sa treaca prin calorifer.

raspuns gresit :old

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

raspuns gresit :old

Romeo, hai sa nu ne luam la misto doar de dragul mistoului!

Te rog sa-mi arati pe schema circuitului de racire sau al celui de incalzire-ventilatie, piesa care intrerupe circuitul de apa/antigel prin calorifer! Eu n-am gasit-o! Altfel, abtine-te de la comentarii de genul asta!

LE:

Pentru exemplificare, un pasaj din descrierea circuitului de incalzire-ventilatie:

Heater Matrix

The heater matrix provides the heat source to warm the air being supplied to the distribution outlets. It is installed in

the LH side of the casing behind a protective cover. The matrix is a copper and brass, two pass, fin and tube heat

exchanger. Engine coolant is supplied to the matrix through two brass tubes that extend through the bulkhead into

the engine compartment. When the engine is running, coolant is constantly circulated through the heater matrix by

the engine coolant pump. On diesel models, the coolant flow is assisted by an electric pump when the FBH system

is operating.

Editat de teddybear

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare