Irod Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Dupa mai bine de juma de an am sa postez opinii despre jucarie. Poate sunt si altii interesati de un ceas outdor cu GPS. Istorioara pe scurt. Ceasul a intrat in brazda in decembrie 2018. Finisaj si aspect impecabil. Iti trebuie putin timp sa te obisnuiesti cu volumul lui. E mare ... . Acumulatorul lui tine cu toate functiile on ( numarator de pasi si puls la incheietura ) in jur de 14-15 zile. Asta dupa ce adaptezi bine timpii de iluminare ai ceasului . Daca nu atunci doar 6-7 zile. Fara numarator de pasi si senzor puls tine in jur de 35 de zile. Toate aceste valori bine inteles doar in cazul in care nu se foloseste GPS . La sfarsitul lunii februarie a fost schimbat in garantie ( senzorul de monitoeizare a pulsului a dat fail ) . Am fost putin dezamagit si furios ca a trebuit sa il trimit inapoi , da na ce sa fac . Am citit cu aceasta ocazie mult pe net si am aflat ca acest senzor nu e chiar punctul forte al ceasului. La cel nou pe care l-am primit merge impecabil si masurand pulsul si cu dispozitive medicale am constatat ca si destul de precis ( spre surprinderea mea ) . Ce stie ceasul : pai ceas , barometru , altimetru ( f precis , senzorul incorporat se poate sincroniza si cu GPS ) , busola , termometru , functie lanterna , monitorizare puls , Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted July 16, 2019 Author Share Posted July 16, 2019 sincronizare cu telefonul , posibilitatea de a trimite sms -uri de pe el cand tel e in raza de actiune bluetooth a ceasului , multiple alarme ( cred ca poate vreo 7 diferite , cronometru , numaratoare inversa ,si multe alte programele ce se pot instala pe el . Buun pe partea de localizare acum : merge pe GPS , Glonass , GPS si Glonass si mai are o functie ultra track ( care cica ar trebui sa consume mai putina baterie ). Are hartile incluse . La capitolul navigatie stie sa faca ce face orice GPS de la Garmin din ce am vazut. Noi le folosim mult pentru luare de coordonate ale cavitatilor in care lucram/exploram . De multe ori sa gasesti inca o data o mica crapatura intr-o stanca dupa ce ai mers prin padure pana acolo 2-3 ore poate fi foarte greu chiar si pentru cei cu memorie f buna. Nu mai vorbim de nefericitii cu orientare slaba :ha:. La capitolul mare plus ar fi faptul ca fiind pe mana ( si ceas ) , riscul de a uita Garminu' acasa e nul :grin:. Navigatia e f precisa pe el , cu avertizare sonora si vibratie cand esti off the track. Noa cam asta am vrut sa va transmit si sa spun . Ar mai fi de spus ca in comparatie cu Fenix 5 , 5X are ecranul din saphire cristal ( o sticla care nu se zgarie ) - chiar nu se zgarie . La cate face si stie sigur am uitat una alta , daaar in cazul in care cineva are intrebari sau curiozitati legate de el va raspund cu placere in masura in care stiu si pot. 2 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts