ambrusianas Postat Iulie 23, 2019 Partajează Postat Iulie 23, 2019 Buna ziua. Am tot fost pe la multe service-uri si la nici unul nu sa reușit să se facă o diagnoza la motor. Îmi apare eroarea check dar cum aflu care e problema? Freelander an 1999 2.0 diesel( motor de Rover). Mulțumesc Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 Buna ziua. Am tot fost pe la multe service-uri si la nici unul nu sa reușit să se facă o diagnoza la motor. Îmi apare eroarea check dar cum aflu care e problema? Freelander an 1999 2.0 diesel( motor de Rover). Mulțumesc Problema ai sa o afli doar citind codul de eroare cu tester dedicat, altfel nu prea merge NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate