Alexandru.Oct Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Salut tuturor, Întâmpin şi eu o problemă la un range rover sport (2007), problema a apărut a doua zi după ce am fost la spălătorie. Am făcut 50 de km cu ea şi pe această distanţă mi-a apărut de 2 ori martorul (roşu) de la suspensia pe aer, la întoarcere spre casă nu am mai întâmpinat probleme până următoarea zi când a apărut martorul galben iar ulterior cel roşu. Am fost la cel mai apropiat service , au făcut o diagnoză, au şters eroarea iar domnul mecanic nr.1 a spus că este necesară o calibrare a pernelor (am să las o poză ataşată cu valorile pe care le-a introdus). Până să ajung la service pe display arăta că roata stânga faţă stătea foarte puţin sub linia verde, după valorile introduse de domnul mecanic nr.1 maşina a ajuns să stea cu spatele foarte ridică şi fata coborâtă şi martorul de la perne (roşu) aprins mereu , iar pe display arăta total dezechilibrata, după a doua vizită mecanicul nr.2 a reluat aceeaşi procedură diagnoză, calibrare + ridicare pe elevator (soluţia salvatoare), uitându-se la senzorii de nivel a observat că mufele nu mai stau fixate. Întrebările mele sunt : se pot schimba doar mufele? Trebuie de schimbat toţi senzorii? Unde pot să fac o calibrare în zona Moldovei (Suceava)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Salut. Pt mufe exista kit de reparatie ca se cam strica, cel mai ieftin e aici https://www.ebay.co.uk/itm/Discovery-2-SLS-Air-Suspension-Ride-Height-Sensors-Harness-Connector-Repair-Kit-/151466538011 sau se pot lua individual dupa cod YMQ503220 dar iese mai scump. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate