stanley Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 https://www.compari.ro/anvelope-c3615/michelin/o-r-xzl-4x4-205-80-r16-106n-p122898791/ Se spunea ca nu se pot procura Pe compari.ro sunt mai multe optiuni Anvelopele au 106 N, aderenta ud B, indice consum G, poluare fonica 78dB De remarcat aderenta ud B, poti merge pe sosea in siguranta, celelalte sunt normale avand in vedere profilatia anvelopei Conform catalog Michelin, aceasta dimensiune are D=74cm, se poate folosi si pe un Jimny inaltat corespunzator Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_a380 Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Am vazut si eu ca anumite surse online au in oferta modelul XZL desi si eu stiam ca nu se mai produc de cativa ani. Ar fi interesant de stiut daca a cumparat cineva recent sa ne spuna ce dot au. E posibil ca ce se vinde acum sa fie stocuri m,ai vechi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_a380 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Revin, am luat un set de XZL marime 7.50R16. Au dot 2019, deci se pare ca se mai produc, contrar zvonurilor care au circulat. Pe Defender la sosea nu sunt mai zgomotoase decat at-urile care le-am avut inainte. Poate pe alte masini putin mai silentioase sa fie vreo diferenta. Atentie si la indicele de viteza. Pe teren nu le-am incercat inca suficient ca sa am o parere clara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts