Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cod eroare

Postări Recomandate

De ceva timp aveam aprins in bord martorul motor si se simtea si un miros puternic de benzina in masina la urcat in rampa in special . Am fost in service si constatarea a fost ca nu exista scurgeri si mirosul de benzina poate veni de pe toba. La test mi-a iesit eroarea P0141 - O2 Ht Crt Malf Bank1 - Sen 2. Mecanicul a zis ca asta inseamna sonda lambda dupa catalizator insa pot exista si alte defecte ascunse si mi-a recomandat sa intreb pe forum daca pot exista si alte probleme. Multumesc si astept o idee cat de mica caci miros de benzina cred ca era mai demult dar cand a venit vara si am mers cu geamurile deschise a intrat si in masina si acum trebuie sa circul ca in incubator cu ea. :hl
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca nu s-a inghesuit nimeni sa-mi raspunda asa ca mai vin cu ceva noutati. Am bagat 60 litri de omv 100 si curios este ca nu mai miroase a benzina deci m-am lamurit ca nu am scurgeri si treaba este la ardere.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Ma chinui de ceva timp sa gasesc o sonda lambda dupa catalizator compatibila cu masina mea si nimic. Vad ca gv are o gramada de coduri oem la sonde lambda si nu stiu care-i buna. Masina merge bine si n-as vrea sa dau cateva sute de lei pe o piesa inutila. Stie cineva ce coduri sunt compatibile cu JSAFTL52V00205371? Multumesc!
Link spre comentariu

salut mirosul de benzina poate sa vina si de la busonul rezervorului daca nu etanseaza cum trebuie. cand deschizi busonul la rezervor se aude cum ar fi presiune?

La asta nu se aude nimic insa am mai avut o gv 3 usi si cu aia aveam problema ca se acumula presiune prea mare si imi era frica sa nu crape ceva. Oricum, becul din bord e aprins si undeva este o buba. Si miroase a benzina doar cand o fortez din acceleratie, daca ar avea scapari, ar trebui sa miroasa si in parcare cand e foarte cald afara si creste presiunea in rezervor.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare