corecox Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Salut, de curand am luat un pajero 2 2.5td LWB si as vrea sa il inalt putin. Am gasit oe ebay un lift kit Black Raptor de 2 inchi care vine cu amortizoare fata spate si arcuri pe spate. Ei spun ca reglajul pe fata se face din bara de torsiune deci ar veni un reglaj de 2 inchi. Intrebarea mea este daca a auzit cineva de kitul asta ceva sau daca il foloseste cineva? Daca peste kitul asta mai adaug bucsi de poliamida pentru inca 2 inchi ar trebui sa mai umblu la bara de torsiune daca bucsile inalta doar caroseria? Banuiesc ca nu. Si inca ceva, ar trebui sa caut si niste arcuri penteu fata eventual mai inalte cam ca la nivelul celor de spate sa stiu ca am totul nou la suspensie si sa evit rigidizarea masinii? MULTUMESC, George Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corecox Postat August 1, 2019 Autor Partajează Postat August 1, 2019 Acesta este kitul :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate