BogdanAWD Postat August 6, 2019 Partajează Postat August 6, 2019 Salut, Cautand printre topicuri am gasit discutii despre anvelope dar nu si despre dimensiunea urmatoare: 205/75 R15. A venit momentul sa le inlocuiesc fiind foarte imbatranite insa este o dimensiune aparent din ce in ce mai atipica. Am gasit ceva varianta "moderne" insa destul de scumpe. Aveti vreo idee de ceva mai "de buget"sau eventual chiar ceva sh-uri care sa ma mai duca ceva ani? Cum este mentionat si in titlu, fie de iarna, fie all season, nu am nevoie sa fie cu profil de noroi sau ceva de genul, mergand cu masina mai mult pe asfalt sau pe zapada cand e cazul. Din pacate am cautat la o gramada de vulcanizari si nici urma de aceasta dimensiune... Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat August 8, 2019 Partajează Postat August 8, 2019 (editat) Merg 195/80 r15. Cele mai comune. Editat August 8, 2019 de ubu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu4x4 Postat August 15, 2019 Partajează Postat August 15, 2019 Daca te intereseaza 205/80r16 am eu un set foarte bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate