Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maxxis Trepador Bias

Irod
 Share

Recommended Posts

Initiez acest topic din dorinta de a pune la un loc cat mai multe informatii despre Maxxis Trepador Bias ( modelul " agresiv " la care incep dimensiunile de la 35 in sus ). Am observar ca pe la noi ( UE ) si nu numai incep sa se foloseasca tot mai mult in detrimentul Silverstonului. Cine a avut , sau are asa ceva poate sa impartaseasca cu noi niste informatii despre plusurile si minusurile acestei anvelope. Fireste comparatia ar fi bine de facut versus Silverstone nu alte MT-uri.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...
Rulez cu Maxxis Trepador Bias 35",Y61 2.8 cu pompa mecanica.Exista puține locuri unde nu duce a 2-a,in sensul asta urmează o turbina cu geometrie variabila curând.Cat despre aderenta în noroi,fata de CST se descurca clar mult mai bine,iar fata de Silverstone sa spunem ca are un mic minus,minus compensat de modul cum se descurca Trepador vs Simex pe alte categorii de drumuri și de durabilitate(+ aspect pt cei interesati).Per total cred ca Trepador Bias este peste Silverstone.
  • Like 2

• 3 weeks later...
Rulez cu Maxxis Trepador Bias 35",Y61 2.8 cu pompa mecanica.Exista puține locuri unde nu duce a 2-a,in sensul asta urmează o turbina cu geometrie variabila curând.Cat despre aderenta în noroi,fata de CST se descurca clar mult mai bine,iar fata de Silverstone sa spunem ca are un mic minus,minus compensat de modul cum se descurca Trepador vs Simex pe alte categorii de drumuri și de durabilitate(+ aspect pt cei interesati).Per total cred ca Trepador Bias este peste Silverstone.

multumesc de parere , dar in atata timp de cand am initiat topicul am mai primit pareri negative de la cunoscuti. Cei care au folosit si una si alta zice ca ar fi mai bun Silverstone. Acum nu mai stiu ce sa cred :no1.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use