Denistef Postat August 16, 2019 Partajează Postat August 16, 2019 buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o resetare suspensie la un p38 in brasov? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valentino90 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Aceeasi problema in vrancea...greu cu meseriasii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Pentru suspensii trebuie sa ai "lucru' tau", ca-n bancu' cu ardelenii si trenul. Altfel mai bine treci pe arcuri. Kit-urile se gasesc pe eBay in diverse forme pe la 40-50 de lire si in general merg. As adauga o sugestie: inlocuiti presostatul ala de (inutil de mult) 10 bar cu unul reglabil si setati-l pe la 6-7. Va prelungi mult viata compresorului. Astea se gasesc pe TME si nu costa mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valentino90 Postat Septembrie 21, 2019 Partajează Postat Septembrie 21, 2019 Arcuri sh cu amortizoarele de la perne si sunt foarte multumit in combinatie cu rotile astea 235-70-16 am observat ca amortizoarele de la perne sunt mai scurte si mai groase fata de alea de la arcuri care sunt mai subtiri si mai lungi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 (editat) Arcuri sh cu amortizoarele de la perne si sunt foarte multumit in combinatie cu rotile astea 235-70-16 am observat ca amortizoarele de la perne sunt mai scurte si mai groase fata de alea de la arcuri care sunt mai subtiri si mai lungi Nu mai stiu de cate ori am citit chestia asta si nu intr-o singura limba :) Asa ca permiteti-mi o mica gluma, nu chiar off topic: "intrebare - stie cineva o reteta de wiener schnitzel ? Raspuns - pita cu slana si cu ceapa, iti spun eu; cea mai buna!" Editat Septembrie 24, 2019 de workaholic_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valentino90 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Decat sa gasesc masina in toate pozitiile mai bine cu arcuri.tinuta de drum e alta dar eu facand si tractari cu ea mai bine se tine pe arcuri decat pe perne,chiar daca pernele sunt net superioare in ceea ce priveste confortul indiferent de locurile prin care mergi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate