HunGobe Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Am un Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzina din 2006 si am nevoie de vibrochen (arbore cotit) sincer nu stiu cum este mai cunoscut....sunt nou in domeniul mecanicii...Deci am dat multe telefoane prin dezmembrari, dar peste tot motor complect se prefera sa fie vandut. Ma poate ajuta cineva unde gasesc doar vibrochen? ...am cod motor J20A. Va multumesc!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnydanut Postat August 19, 2019 Partajează Postat August 19, 2019 Incearca asta - https://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GENUINE-SUZUKI-GRAND-VITARA-2-0-PETROL-VVT-J20A-2005-CRANKSHAFT-ASSEMBLY/323421529680?fits=Car+Make%3ASuzuki%7CModel%3AGrand+Vitara&hash=item4b4d6ce650:g:ByoAAOSwgphdE3fl insa imi pare foarte scump si mai bine cumperi un motor cu totul si-ti mai raman si piese de schimb - poate fi si de la masini de Anglia. :grin::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HunGobe Postat August 19, 2019 Autor Partajează Postat August 19, 2019 Merci, acesta este piesa noua, la acest pret intradevar aproape gasesc motor intreg..., dar eu numai vibrochen caut, restul le am cumparate deja...dar vibrochen dezmembrat pe benzina nicicum nu gasesc...la diesel este gârlă... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 Atentie !Vibrochenul trebuie sa il iei si cu cuzinetii sai ! 1 sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnydanut Postat August 20, 2019 Partajează Postat August 20, 2019 (editat) Eu zic sa mai faci si o cerere pe pieseauto.ro. Daca nici acolo nu gasesti, poti sa nu mai cauti inutil. La diesel se gasesc caci alea crapa mai multe si majoritatea sunt cu blocarea injectoarelor in chiuloasa si atunci sunt nevoiti sa vanda motorul pe bucati. :wink: Editat August 20, 2019 de johnnydanut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikusor Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Atentie !Vibrochenul trebuie sa il iei si cu cuzinetii sai ! si daca pune cuzineti noi. are ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Nu are nimic(e recomandat chiar !) dar sa ia in considerare si costul lor. sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HunGobe Postat August 23, 2019 Autor Partajează Postat August 23, 2019 Ooo, cuzineti ar fi cea mai mica problema, deoarece aceea deja nu costa o avere...Acum am ajuns la asa dejamagire, incât stau pe gânduri sa-mi cumpar o masina intreaga de Anglia si sa schimb tot motorul...am intrebat cât ar costa motor??? Oameni buni, aiuriti rău ăstia cu dezmembrarile...800-1000 eu un motor fara anexe??? 600-700 un schimbator??? Păi cel mult la 2000, imi cumpăr masină intreagă si am de toate ( inafara de directie...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 Mda.. cam piperate preturile in dezmembrari. Vezi poate poti negocia. Sau adu-ti o masina de anglia, ruginita da ieftina, iei motorul si ce mai ai nevoie, si restul plaseaza la dezmembratori (Sau vinde pe bucati, daca ai timp. Clar iesi mai ieftin, poate chiar pe profit). Eu cautam o coloana inferioara de directie, si mi s-a cerut 250 lei, iar noua e 360 de lei. Am pus noua. 1 Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate