Cosmin81 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Salutare tuturor! Sunt Cosmin din Timisoara. Am un Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS. Momentan nu am testat-o decat pe zapada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutari din Timisoara Salut! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutari din Timisoara Bine ai venit :W to :cl don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salutari din Timisoara Bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salutari din Timisoara No servus :hi ! bine ai venit! :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salutari din Timisoara salut...si bine ai venit!!!!!!!!:):P :W :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salutari din Timisoara Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Salutari din Timisoara :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator flotl Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara Salut! Am si eu Suzuki Grand Vitara achizitionat pe 16 feb 2009. Este versiunea full cu navigatie. Ma gandesc ca nu are rost sa mai deschid un topic si sa scriem aici despre aceasta masina, chiar daca titlul este "Salutari din Timisoara". Am reusit ieri sa fac primele teste mai offroad, adica urcare/coborare pante abrupte, trecerea prin noroaie. Week-end-ul anterior am fost la Poiana Brasov si am bagat-o putin prin zapezi. Sint super incantat, mi-am luat o jucarie minunata. Ti se pare cumva ca masina cam zdruncina putin? Ce consum ai extra urban? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara :h5 in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara ceau timisorene si bine ai venit in :cl traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara :W http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
so_lucky Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara Ceau si bine ai venit ! O zi frumoasa va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Salutari din Timisoara :W :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate