Alexandder_crb Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Salutare oameni buni, Dupa ce am tarsait masinuta mea pe toate forestierele posibile am ajuns in punctul de a trece la ceva inalt. La bugetul meu m-am indragostit de Patriot si de Compass, ce-i drept, modele mai vechi (sofer prost, nu-s dispus sa dau prea multi bani pe jucarii). Dupa ce am rascolit netul in sus si in jos cu teste, review'uri, poze, clipuri, etc. am ajuns intr-un punct care mi-a pus capac: motorizarea. Mai exact, am descoperit (datorita unor amici) ca VW a produs o serie foarte proaste de motoare fix in perioada aia si fix de 2l. Unii zic ca ar fi proasta toata seria de motoare ce incepe cu B, altii zic ca la un moment dat s-ar fi remediat problemele. Asadar, imi poate da si mie ceva informatii, pareri, impresii despre subiectul asta? Din ce am inteles, motoarele folosite pe masinile astea au codurile BWD. BYL si BSY. Daca sunt intradevar asa nereusite cum am tot citit sunt nevoit sa ma reorientez spre un alt SUV (desi n-as vrea). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts