flay Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Va salut! De vanzare masina mea de suflet, Jaguar XJ8 din 2002. Motor V8 de 3,2 litri , 237 CP. Alte detalii interesante pot fi vazute in anuntul atasat. https://www.olx.ro/oferta/jaguar-xj-jaguar-xj8-2002-motor-v8-3250-cmc-itp-nou-iunie-2019-IDcI9zP.html Jaguar XJ8 , 2002 , albastru metalizat, piele bej, volan si schimbator din lemn. Motor V8 3250 cmc , revizie recenta, ITP 22 iunie. In ultimii ani s-au schimbat majoritatea pieselor de la suspensie cu piese originale Jaguar si s-a retapitat partea din fata cu piele (scaune, manere usi, consola centrala, cotiera ) si plafonul cu Alcantara. Uleiurile din cutie si diferential au fost schimbate de asemenea. Acelasi proprietar ultimii 10 ani. Dotari: ABS, Airbag-uri frontale, Airbag-uri laterale fata, CD, Computer de bord, Controlul stabilitatii (ESP), Geamuri fata electrice, Inchidere centralizata, Servodirectie, Aer conditionat, Comenzi volan, Interior din piele, Jante din aliaj usor, plus un set roti de iarna, Oglinzi retrovizoare exterioare electrocromatice, Pilot automat, Scaune fata incalzite, Senzori parcare spate Masina o am din 2010, am schimbat cam tot ce am gasit uzat la suspensii, frane, etc. Masina merge OK , fara probleme mecanice. necesita reparatii de tinichigerie la pasajul de la roata stanga spate, pentru a scoate rugina. Poate fi vazuta in Pipera, sau in zona de N a Bucurestiului. Nu ma intereseaza schimburi cu alte masini. Pret 5500 Euro. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts