jonika Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Salut,oare unde as putea gasi un tutorial sau ceva asemanator pentru demontarea alternatorului de pe land rover freelander td4 2001?Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Salut,oare unde as putea gasi un tutorial sau ceva asemanator pentru demontarea alternatorului de pe land rover freelander td4 2001?Multumesc Salut! Descarca RAVE, Disk 1, de aici: http://www.d-lander.com/manuals/ Acolo gasesti tutorialul de care ai nevoie! Spor la treaba! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Este relativ simplu, daca ai cum sa urci masina pe un elevator, sau macar un garaj cu groapa clasica. Partea mai complicata o reprezinta faptul ca trebuie sa demontezi compresorul de AC pentru a putea scoate alternatorul. Restul de explicatii le gasesti in RAVE. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jonika Postat Septembrie 3, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2019 Am rezolvat problema,am demontat alternatorul dar înainte am dat jos compresorul de ac,restul este simplu iar la alternator au fost periile terminate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate