Vizitator cosmin_jur Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Bine v-am gasit, sunt Cosmin Jurj din Arad, sunt inginer, lucrez la o statie I.T.P. din judet si sunt pasionat de automobile, in special de 4x4. Deocamdata nu am o masina de teren dar intentionez sa achizitionez una anu viitor. Acum conduc un Audi A6 2.5 tdi Quattro de care sunt foarte multumit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutari din Arad Bine ai venit! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutari din Arad bine ai venit si bafta la achizitie suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutari din Arad Incepe sa se ingroase comunitatea din Arad :grin: Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutari din Arad bine ai venit!!! :W forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutari din Arad :hi :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutari din Arad Bine ai venit, Cosmin! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cosmin_jur Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Salutari din Arad Bine v-am gasit, deocamdata poze nu am de la ce sa pun petru ca masina de teren nu e inca. Eventual de la A6 daca pun dar nu e de teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salutari din Arad Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Pintea Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salutari din Arad salut...bine ai venit..... :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salutari din Arad :W in :cl Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Salutari din Arad Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cosmin_jur Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Salutari din Arad Va multumesc mult de primirea calduroasa ce mi-ati facut-o. Nu stiu , ma tot gandesc si nu stiu ce masina sa imi cumpar mai ales acum ca taxele sunt mai mari. Eu ma gindeam sa incerc sa dau a6 la combinatie ori pe un patrol y61 scurt de prin 2001 2002 ori pe un mitshubisi pajero sport 2.5 td tot de prin acelasi an. Voi ce parere aveti care ar fi mai ok? mentionez ca nu vreau sa fac cu el offroad extrem . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Salutari din Arad salut si bine ai venit!!! range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Salutari din Arad bine ai venit !!! :cl Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate