Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutari din Arad

Vizitator cosmin_jur

Postări Recomandate

Vizitator cosmin_jur
Bine v-am gasit, sunt Cosmin Jurj din Arad, sunt inginer, lucrez la o statie I.T.P. din judet si sunt pasionat de automobile, in special de 4x4. Deocamdata nu am o masina de teren dar intentionez sa achizitionez una anu viitor. Acum conduc un Audi A6 2.5 tdi Quattro de care sunt foarte multumit .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutari din Arad

bine ai venit!!!

:W

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator cosmin_jur

Bine v-am gasit, deocamdata poze nu am de la ce sa pun petru ca masina de teren nu e inca. Eventual de la A6 daca pun dar nu e de teren

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator cosmin_jur

Va multumesc mult de primirea calduroasa ce mi-ati facut-o. Nu stiu , ma tot gandesc si nu stiu ce masina sa imi cumpar mai ales acum ca taxele sunt mai mari. Eu ma gindeam sa incerc sa dau a6 la combinatie ori pe un patrol y61 scurt de prin 2001 2002 ori pe un mitshubisi pajero sport 2.5 td tot de prin acelasi an. Voi ce parere aveti care ar fi mai ok? mentionez ca nu vreau sa fac cu el offroad extrem .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare