Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Freza pt curatat orificiul injector

dragoslav

Postări Recomandate

Buna ziua. As vrea sa schimb saibele si oringurile la injectoare si am nevoie de freza pt curatat orificiul...Ma poate ajuta cineva cu dimensiunea si forma ei? ... am gasit cateva seturi de cumparat dar nu stiu daca contin cea de care am nevoie...

Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am auzit sa se curete cu freza orificiul.

Banuiesc ca te referi al fundul gaurii peste care se aseaza saiba de cupru.

Eu am folosit o surubelnita dreapta ,infasurata bine in carpe, ca sa nu zgarii fundul, si a mers perfect

Link spre comentariu

Nu am auzit sa se curete cu freza orificiul.

Banuiesc ca te referi al fundul gaurii peste care se aseaza saiba de cupru.

Eu am folosit o surubelnita dreapta ,infasurata bine in carpe, ca sa nu zgarii fundul, si a mers perfect

sunt niste freze speciale care curata acel orificiu/fundul gaurii ... dumneata ai avut noroc, dar daca nu se curata bine locasul, degeaba schimb saibele si oringurile...sunt de diferite dimensiuni si forme : plana sau conica... amu nu stiu la acest motor de care trebuie...

https://www.ebay.co.uk/c/2175515291

Link spre comentariu

Din cate imi amintesc 16 mm , dar nu-s 100% sigur, masoara o saiba cu sublerul si stii ca atat trebuie sa fie si freza

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Din cate imi amintesc 16 mm , dar nu-s 100% sigur, masoara o saiba cu sublerul si stii ca atat trebuie sa fie si freza

Corect...Multumesc ! mai am o intrebare... am vazut ca sunt de 2 feluri ...plane si conice....stiti cumva de care am nevoie ?

Link spre comentariu

plane ca doar asa e suprafata pe care culca saiba , asa arata chiulasa in sectiune

image_270937.jpg.0e497cef64d3eb20615b14097440052b.jpg

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare