Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ștergătoare funcționează continuu

me_robert22

Postări Recomandate

Buna ziua, problema la Range Rover sport L320 din 2012, am probleme cu ștergătoarelor care funcționează continuu ( se opresc câteva secunde si iar încep) și baga continuu și apa pe parbriz pe orice poziție ar fi swich ul, am schimbat releele între ele cât și siguranțele, va rog sa ma ajutați dacă ați mai avut astfel de probleme, umblu cu siguranțele scoase din panou. La service “prin eliminare” ma costa 2000 de lei verificarea traseelor și dacă nu se găsește nimic 4000 de lei calculatorul de confort nou.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incearca sa scoti mufa de la switch si vezi atunci

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Aceeași situație, inclusiv am scos mufa de la motorașul ștergătoarelor și tot baga apa pe parbriz continuu. Menționez ca ștergătoarele funcționează și la viteza mai ridicată dacă ridic de switch dar nu se mai opresc pe off, merg continuu constant și baga apa. E posibil sa se fi detectat calculatorul de confort doar pe problema asta fără alte simptome?
Link spre comentariu

Nu am schema pt modelul din 2012, trebuie un electrician auto care sa verifice dupa schema... e posibil dar m-ar mira sa fie calculatorul si sa afecteze doar partea aia... daca e ala se poate verifica cu tester dedicat

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Service-uri proaste și multe, rezolvările ieftine le găsiți la service-urile autorizate nu partenere, independente etc... problema rezolvată prin verificarea firelor din BCM ce au fost verificare și curățate cu spray. Mulțumesc.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare