adnicolaescu Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Salut, Se poate sa ma ajutati cu ceva sugestii de service-uri sau mecanici de incredere pentru un posesor nou de Discovery 2? Preferabil in Bucuresti si prin imprejurimi. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan bgd Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 E cineva eu am reusit sa rezolv la ei anumite probleme ,sunt aglomerati dar suni si faci programare .mai multe va zic in privat daca doriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adnicolaescu Postat Septembrie 13, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Sigur. Cu cat mai multe optiuni cu atat mai bine. Astept raspuns. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru26 Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Salut. La Tineretului este un service auto unde lucreaza un fost mecanic-sef de la Land Rover. Orice problema intampinata la Disco am rezolvat o acolo. Leo se numeste tipul dar nu stiu daca am voie sa las nr de telefon dar ti l pot da in privat. Mult noroc! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adnicolaescu Postat Septembrie 14, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Salut. As aprecia foarte mult. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihaiyhz Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Salut. La Tineretului este un service auto unde lucreaza un fost mecanic-sef de la Land Rover. Orice problema intampinata la Disco am rezolvat o acolo. Leo se numeste tipul dar nu stiu daca am voie sa las nr de telefon dar ti l pot da in privat. Mult noroc! Salut, as avea si eu nevoie de un mecanic pentru Land Rover.Poti sa imi transmiti numarul de telefon? Iti multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate