workaholic_ro Postat Septembrie 10, 2019 Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Fenomenul apare la acceleratie puternica la plecare de pe loc (treapta 1) sau la panta foarte mare. Am patit chiar ca undeva prin Muntii Rodnei n-am mai putut sa urc o panta. Trece vaduri de apa dar cu "proteste" la iesire. Se aude un klank-klank, o data - de doua ori la efort moderat spre mare, continuu la solicitare maxima. Cam ca un lant de bicicleta care sare, dar evident mult mai tare. Face la fel si cu si fara reductor. La mers normal si solicitari moderate - nici un simptom, indiferent de viteza. Cutia de transfer ? Sau chiar lantul ? A mai patit cineva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 11, 2019 Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Dar la diagnoza ai dus acaretul ?Sau ne intrebi pe noi sa ne dam cu parerea ,,? Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Septembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Dar la diagnoza ai dus acaretul ?Sau ne intrebi pe noi sa ne dam cu parerea ,,? Ce sa faca la diagnoza ? E defect mecanic sau uzura, e clar ca undeva sar niste dinti sau un cuplaj. Edit: dupa toate aparentele si opiniile de pe alte meleaguri - sare lantul. Optiuni: cutie second, lant second, lant nou sau "ignore" pana crapa. Masina are 330k (poate 340, am uitat sa notez). Motoru-i "cipuit" si trage binisor. Pareri ? Editat Septembrie 11, 2019 de workaholic_ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Salut, problema este cutia de transfer. Cutia find actionata de un lant acesta S-a slabit. Exista lant de schimb sau variant a 2 cutie second. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate