Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cheie șurub diferențial

Postări Recomandate

Daca nu gresesc, e un patrat cu latura de 10. Eu am tot cautat sa cumpar dar nu am gasit numai la set (Yato YT-0600) dar nu cred ca merita sa cumpar tot setul si sa folosesc doar un bit. Intre timp am gasit printre niste sucle vechi de cand avea tatal meu Dacia, o scula facuta artizanal probabil pentru busonul de la baia de ulei si o sa incerc cu asta in urmatoarele saptamani.
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intra patratul de la cheia mare cu cliket.. cred ca la toate. Eu am luat un set pt busoane..... si sta nefolosit. :)

PS: la unul din busoane nu prea e loc, si abia daca intra cheia cu clichet. E o bara in drepul lui, iar cheia din set e prea mare. (eu schimb cu masina pe roti).

• Like 1

Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998

0745-009633

cristianhaulica@yahoo.com

Link spre comentariu

La mine merge cu prelungitorul cu patrat de 1/2 de la cheia cu clichet.

Bineinteles, locasurile patrat sunt de 1/2", 3/8" sau 10 cum spun unii, 1/4", sau mai mari, 3/4" si 1" si toate se regasesc in trusele de chei tubulare (mai mari sau mici) ca fiind acel patrat de antrenare al capetelor tubulare sau prelungitoare. Important este ca inainte de desfacere, sa se curete surubul de nisip sau pamamtul intrat acolo ca altfel da cu virgula.

• Like 1
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Inca un detaliu pe care l-am invatat din filmuletele de pe youtube: desfa intotdeauna surubul de umplere si apoi cel de golire. Un ulei uzat e mai bun decat deloc. Daca il desfaci pe cel de golire iar apoi nu il poti desface pe cel de umplere atuunci ii cam nasol...
  • Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare