Stefan1995 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Buna! Am un Freelander 1 - 2002 - benzina - 86kw - 117CP (Seria K) I-am schimbat motorul recent (motorul merge perfect (nu se aude ciudat, merge rotund cand este turat)) dar am probleme mari cu turatia la relanti, chiar si in viteza (simt ca nu accelereaza cum trebuie - nu este transmisa puterea de la pedala de acceleratie la roti). Turatia variaza cu 100-300 rpm la rece si cu 500-600 la cald (cand termostatul ajunge la "jumate") - turatia normala fiind 1000. (de cele mai multe ori turatia ramane ridicata dupa ce o accelerez si chiar trebuie sa o inchid din cheie, asta cand am norocul si este ridicata dar de multe ori mi se opreste in giratoriu, turatia fiind prea mica (nu inteleg nimic). Am fost cu masina la tester si mi-au iesit urmatoarele erori, care desi au fost sterse imi reapar dupa montarea noului senzor : P0340 - Camshaft position "A" sensor circuit malfunctioning. P0170 - Fuel trim malfunction. Pentru eroarea P0340 am incercat sa ii montez un senzor nou (senzor pozitie arbore cu came) - dar vad ca nu s-a schimbat absolut nimic. (Asta era singurul senzor prezent pe motorul actual. Restul senzorilor I-am luat de pe motorul vechi. (deci merg 100% bine) Am schimbat si motorasul pas cu pas. Am desfacut aproape toti senzorii posibili. (nu vad care poate sa fie eroarea). Am incercat sa ii reglez si turatia de la "surubul de acceleratie", dar chiar si fara el nu se modifica aproape nimic. Ori am turatie 500, ori 3000). M-am uitat sa nu fie scapari de presiune (nu gasesc nimic nici aici). Oare ce poate sa fie ?? Motorul nu depaseste viteza de 100km/h - bag max 120km/h la vale (cu vechiul motor (Dumnezeu sa-l ierte) bagam 160km/h + ca pocneste toba cand accelerez (destul de tarisor). Va rog sa ma ajutati sa repar ingerul asta de masina <3. Editat Septembrie 13, 2019 de Stefan1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan1995 Postat Octombrie 5, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2019 (editat) Am rezolvat. Aparent erau sariti 2 "dinti" la cureua de distributie. Eroarea de la senzorul p0340 aparent nu avea nici o treaba. Am ramas doar cu eroarea p0170 :), dar masina trage de rupe acum. Aveti vreo idee cum rezolv cu p0170? - fuel trim bank 1 Miroase rau la teava de esapament, te ustura ochii daca stai la 1m de masina si se aud bubuieli cand accelerez. Tin sa precizez ca pompa de combustibil este ok, toate consumabilele schimbate. Imi zicea cineva ca ar fi senzorul lambda. Asa este? Editat Octombrie 5, 2019 de Stefan1995 Rezolvare Partiala a problemei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate