ralucam Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Buna ziua, am achiziționat de curând un Land Rover Freelander 1.8 benzina din 2000. In urma controlului la RAR, masina nu a trecut deoarece avea emisiile de gaze mult prea mari. Am dus-o la service pentru schimburi si verificare, i-am schimbat catalizatorul si sonda lambda, dar masina tot nu prezinta valori normale. Am atasat o poza cu ultimele rezultate obtinute. Care ar putea fi cauzele pentru care are aceste emisii Si ramane uneori durata la relanti? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OmuGabi Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Posibil sa fie un defect de etanșeitate, motorul trage pe undeva aer fals, ecu mașinii vede ca este prea mult oxigen la prima sau a 2 sonda lambda și baga ca nebunu benzina sa corecteze. Am avut o problema asemănătoare, amestec prea bogat, la o verificare amanuntita am găsit un segment al galeriei de evacuare secționat complet pe unul din cilindri, pe acolo trăgea aer fals cu consecințele respective. Trebuie mers la un tester și văzut ce valori are senzorul O2 înainte și după catalizator. Părerea mea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 (editat) Debitmetru, sonda temperatura motor ... Trebuie diagnoza si comparate valorile reale cu cele prescrise Inlocuirea catalizatorului si a sondei lambda sunt cele mai frecvente greseli care se fac in astfel de situatie. Editat Septembrie 14, 2019 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate