Coleman Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Va salut cu respect,detin de un an si jumatate o toyota rav 4 2010. Dupa primele 4luni mi a aparut niste erori in bord(check engine,check 4x4 sistem)in acelasi timp mi s a anulat pilotul automat,DAC ul si blocarea difrentialului,merge in doar 4 trepte de viteza si si smuce la fiecare schimbare,cutia fiind automata,i am curatat egr ul si isi revenise,acum am o săptămână de cand mi au reaparut acestea,a mai patit cineva..masina trage bine,nu scoate fum,consumul e acelasi,la tester a dat cod p0560(eroare a sistemului electric de alimentare,urmeaza sa merg la reprezentanta sa vad ce are Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzlee Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 In ce stare e bateria de pe masina? Daca nu ai tensiune buna, pot sa innebuneasca sistemele. Dat fiind faptul ca face probleme si cutia si senzorii, tind sa cred ca e ceva de la baterie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coleman Posted September 17, 2019 Author Share Posted September 17, 2019 Am schimbat bateria,am fost la reprezentanta,au zis ca e blocata clapeta de aer si ca blocul de relee nu distribuie bin e curentul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bote Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Bună ziua. Doresc sa știu dacă după ce ați schimbat bateria vau mai apărut acele probleme. Am o toyota rav4 din 2011 și am aceiași problema la fel ca și in descrierea dumneavoastră de mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coleman Posted January 19, 2021 Author Share Posted January 19, 2021 aveam clapeta de acceleratie terminată, am schimbat o so totul a revenit la normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts