kkkristi Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 salut banuiesc ca au mai fost discutii referitoare la acest subiect dar din ce am vazut , nimic concret, la subiect , dupa ceva cercetari, am decis ca fac un up grade la al meu pajero mk2, 4d56 1996 , cu un motor refacut complet , cu rapoarte 5.285..cu blocant fata-spate si la nevoie palinca pt presiune :))))) ii voi pune o turbina de bmw Td04-13t-4 ( facuta de mitsubishi, plug and play) de la un 525 e39 160 cai un intercooler marit, comandat de pe ebay anglia injectoare de pajero 2.8 avans si debit marit la pompa (deja le am facute) dar cu o repozitionare dupa evacuarea fiind teava care duce ala esapament, adica fara ...direct mentionez ca masina in prezent trage f bine, fara probleme, singurul inconvenient fiind fumul in sarcina ( copsa mica e o gluma pe langa ce scoate a mea ) astept sugestii si sfaturi..orice idee este binevenita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat Octombrie 28, 2019 Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Salut! Ai terminat upgrade-ul Cum se comporta? Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Februarie 26, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2020 revin cu informatii 1. visam cai verzi pe pereti 2. td04-13t-4 turbina de bmw 525tds 146 cai nu se potriveste neam pe pajero 2.5 gen plug and play chiar daca e facuta de mitsubishi, am confectionat flanse la aparat de taiat cu plasma si am incercat sa o pun pe pozitie.....fff complicat. galeria de la pajero este destul de jos iar gura de evacuare la turbina de bmw este f sus, nu se pupa neam acum trebuie facuta o adaptare complicata 2 x cot 90 sudate intre ele in forma de S ...apoi vedem, sper sa reusesc, daca nu o sparg cu barosul momentan sunt suparat de munca multa si fara efect......plus ca e posibil sa trebuiasaca modificata conducta de ungerea cu ulei a turbinei..conducta care vine din chiulasa nu prea cade bine pe turbina de bmw, sper sa pot indoi teava sa nu fac alta in mod special Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Februarie 27, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2020 up date se poate monta cum speram eu , singura solutie este desfacand cele 2 turbine iese un hibrid....capul turbinei bmw....partea de fonta pajero..ramane calcularea pozitiei actuatorului povestea cu flanse..suduri.....timp si bani aruncati, nu merge sub nici o forma, nu incercati montarea unei turbine asa cum se motorul bmw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Februarie 29, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2020 se poate inchide proiect finalizat. masina rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate