Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cauciucuri Pathfinder 265/70/17

CYO

Postări Recomandate

Sal,

Am si eu o problema , mi-am pus pe Pathfinder cauciucuri Cooper Discovery STT 265/70/17 si ating in contra aripa cand dau in mansarier la bracaj maxim (destul de deranjant).

Mentionez ca am pus si flase de 30mm.

Imi trebuie cumva si kit de inaltare OME?

Ps. In off-road cauciucurile astea sunt belea , le-am bagat in noroi pana la jumatatea jantei si am iesit fara probleme.

Multumesc anticipat.

Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cauciucuri Pathfinder 265/70/17

Sal,

Imi trebuie cumva si kit de inaltare OME?

Nu vei avea incotro si o sa trebuiasca sa o inalti putin. Oricum, vei avea numai avantaje.

Link spre comentariu

Flanse de minim 30mm si nelipsitul kit Old Man Emu fac marea diferenta: nu mai ating roatele, iei curbele mai hotarat, comportament de drum al masinii remarcabil. Succes!

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

Nu vei avea incotro si o sa trebuiasca sa o inalti putin. Oricum, vei avea numai avantaje.

Ea s-a mai inaltat si de la cauciucuri , cred ca 3-4 cm , dar cum spui mai sus cred ca voi avea numai avantaje(cu OME) .

Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu

Din cauciucuri s-a inaltat cu 20mm pe raza. Pentru ca: ce ai avut din fabrica 255 x 65 r 17 = 763 mm si 265 x 70 r 17 = 803 mm, dar acestea sunt diametre exterioare, diferenta este de 40mm. O sa te mai inalti cu OME cu 40 - 50 mm si e suficient pentru ce poate agregatu' :h5

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator Paul1984

salut,

poti sa imi zici si mie de unde ai achizitionat cauciucurile astea? si de unde iti faci rost de kit-ul de la OME? mersi anticipat!

Link spre comentariu

salut,

poti sa imi zici si mie de unde ai achizitionat cauciucurile astea? si de unde iti faci rost de kit-ul de la OME? mersi anticipat!

Sal,

Cauciucurile le-am cumparat de la Unimog (offroad mania) , kit-ul OME incearca la Traco.

Bafta

Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare