mirel vicaru Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 A venit timpul sa imi fac un cadou mai deosebit asa cam mi-am cumparat un Nissan Navara D23 N-Guard, motorizare 2300 cmc, biturbo, masina a fost fabricata in Decembrie 2018 si a stat in depozitul Nissan cateva luni, eu am luat-o cu 30 km la bord. Are cutie automata si o gramada de dotari. Urmeaza niste roti de iarna (acum are anvelope all season), si poate mai tarziu un set de roti pentru noroi, desi nu am de gand sa ma bag serios in noroaie, mai degraba intentionez sa fac plimbari pe munte (pentru asta o sa caut si un grup cu pasiuni similare in Timisoara). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Krone Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Salut! doresc sa iau si eu aceasta masina, ma poti ajuta cu ce probleme ai avut pe la ea? Asta desigur daca au fost. eu o iau din 2017 de la reprezentanta si mai are cateva luni garantie plus inca un an pe cutie si motor. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirel vicaru Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Buna, nu am avut nicio problema. Masina are 26000 km, nu am facut off road, nici nu pot spune ca am menajat-o, am folosit-o destul de mult la tractare, sunt foarte multumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts