Zmark Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 Salut, Am de cateva luni si un LC J90 2001, 3.0 D-4D 163CP. Un prieten are un J90 3.0 diesel SWB ‘96 care a fost inaltata cu 5cm, cu bucse la arcurile spate si flanse in partea de sus la ansamblul arc-amortizor pe fata. El zice ca e totul perfect si ca o are asa de cativa ani si ca, chiar are un comportament mai bun, atenueaza denivelarile mai bine. Altcineva (un mecanic) m-a sfatuit sa nu o inalt fara sa schimb amortizoarele cu unele mai lungi cu 5cm, gen un IronMan, pentru ca altfel amortizorul stock va lucra intr-un regim nenatural si se va duce in scurt timp. Are cineva experienta cu ridicare doar din bucse, si lasat amortizoarele de serie? Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 Nu are cum sa atenueze mai bine denivelarile montarea unui distantier. Toate astea sunt improvizatii care in nici un caz nu aduc imbunatatiri ale comportamentului suspensiei in afara de o inaltare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zmark Postat Octombrie 22, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2019 Mersi de raspuns Max. La piesele din poza ma refeream. Dupa parerea ta, trebuie scimbate si amortizoarele in mod obligatoriu, dupa innaltare? Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 In opinia mea, da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zmark Postat Octombrie 22, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2019 (editat) Ok. Mersi! Inca ceva, mai aveti service-ul in Baia Mare? Ma intereseaza o constatare, o evaluare profi a J90-ului meu. In jur de 90-100km/h si la mers constant, apare un soi de mormait care nu imi dau seama daca e de la motor sau de la transmisie. Are o frecventa mai rara decat rotatia rotilor sau a oricarui angrenaj din transmisie. E ca o rezonanta. La accelerare nu se mai aude, nici sub 80km/h. Mersi! Editat Octombrie 22, 2019 de Zmark Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate