Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inaltare LC J90 cu bucse sub arcuri

Zmark

Postări Recomandate

Salut,

Am de cateva luni si un LC J90 2001, 3.0 D-4D 163CP. Un prieten are un J90 3.0 diesel SWB ‘96 care a fost inaltata cu 5cm, cu bucse la arcurile spate si flanse in partea de sus la ansamblul arc-amortizor pe fata. El zice ca e totul perfect si ca o are asa de cativa ani si ca, chiar are un comportament mai bun, atenueaza denivelarile mai bine.

Altcineva (un mecanic) m-a sfatuit sa nu o inalt fara sa schimb amortizoarele cu unele mai lungi cu 5cm, gen un IronMan, pentru ca altfel amortizorul stock va lucra intr-un regim nenatural si se va duce in scurt timp.

Are cineva experienta cu ridicare doar din bucse, si lasat amortizoarele de serie?

Mersi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu are cum sa atenueze mai bine denivelarile montarea unui distantier. Toate astea sunt improvizatii care in nici un caz nu aduc imbunatatiri ale comportamentului suspensiei in afara de o inaltare.

Link spre comentariu

Mersi de raspuns Max. La piesele din poza ma refeream.

Dupa parerea ta, trebuie scimbate si amortizoarele in mod obligatoriu, dupa innaltare?

Mersi!

B027C4BB-FB4C-45A3-A6A8-421E9D066A2A.jpeg.ae15b452896ae1a170b9605cb31f770b.jpeg

Link spre comentariu

Ok. Mersi!

Inca ceva, mai aveti service-ul in Baia Mare? Ma intereseaza o constatare, o evaluare profi a J90-ului meu. In jur de 90-100km/h si la mers constant, apare un soi de mormait care nu imi dau seama daca e de la motor sau de la transmisie. Are o frecventa mai rara decat rotatia rotilor sau a oricarui angrenaj din transmisie. E ca o rezonanta. La accelerare nu se mai aude, nici sub 80km/h.

Mersi!

Editat de Zmark
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare