Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie jeep/4x4 (membru nou)

Pacco23
 Share

Recommended Posts

Inca un versus...

Salutare pasionati. Sunt membru nou. Nu am avut niciodata si nici nu cunosc pe cineva cu vreun jeep, 4x4, etc. Asa ca nu cunosc absolut nimic despre modele, probleme, etc.

Vreau jeep. Nu ar fi un moft (bine si un moft, ca imi tot sucesc capul cand trece cate un jeep), dar nevoile ma inclina spre asa ceva.

Pe scurt:

-m-am plictisti de berline

-va fi singura, unica si inegalabila masina

-am nevoie pentru spatiu in primul rand (la anul intru intr-un proces de durata de construire a unei case si am nevoie sa car, de toate, de la saci de cartofi, la saci de ciment, in caz de nevoie,piese de masini, etc)

-am nevoie sa tractez de cateva ori pe an (6,10,12,16 ori) o masina de 1100kg + platforma (~350 kg din ce am inteles) - cerinta obligatorie

-recomandari pentru tractat? automat vs manual?

-nu voi face off-road, probabil iesiri la munte, dar nu ma sui cu ea pe munte, un pescuit, etc...

-nu sunt mofturos la dotari, dar am vazut x-trail cu panoramic, scaune incalzite, pilot automat, etc...nu m-ar deranja

-sa tina cu casa: reparatii rare si ieftine, sa nu consume cat un avion, masina in general sa nu fie scumpa de intretinut anual

-sa tina la tavaleala, nu va fi masina de weekend

-buget: 4000E. In banii astia m-am uitat la x-trail 2.2 dci, freelander 2005 td4, alte pareri?

-as putea creste bugetul pentru pathfinder, am vazut cateva modele pe la 5-6000E. Merita diferenta, fata de X-trail de exp?

Multumesc pentru timpul acordat.

O zi frumoasa tuturor

ce cauti tu...nu exista......sau exista...dar nu pe la noi

trebuie sa iei in calcul toate costurile cu intretinerea...taxele legale...ptr cerintele tale X-Trail-ul...iese de schema...cam firava masina ptr ce iti doresti sa faci cu ea

ai avea nevoie de un Hilux....un L200....sau un Lancruiser sau un Patrol.....Defender...dar astea sunt deja in alta liga

nu vrei sa stii cat costa un spalat interior/exterior dupa o noroiala buna.....lucru pe care vei fi obligat sa il faci avand in vedere spusele tale ca va fi unica masina...si vei care ciment ....cartofi.....si alte lucruri prafoase:grin:

sa mai spun?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use