bogdan.sb Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Salut, caut 2 sticle pentru stopurile spate (sau chiar stopurile...), modelul din bara. Nu reusesc sa gasesc pe nicaieri (nici noi nici second). Daca ma poate ajuta cineva, raman recunoscator pe viata !!! Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gbi Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Scrie si pentru ce masina :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Scrie si pentru ce masina :) Da :))) Daihatsu Feroza... Stopurile din bara spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Sigur gasesti daca cauti pe Google. Doua dezmembrari mari de Feroza sunt in Arad sau in Abrud (asta are vreo 30 de Feroza)...Am luat de la amandoi si sunt si seriosi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2019 Noi nu se comercializeaza (nici stopuri intregi) iar second...am sunat la cel putin 20 nr de tel de pe olx si doar la cineva am gasit sparte (mai putin decat ale mele) cu 200 lei :))) Dar am rezolvat mai elegant (zic eu): Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Vazuta numai o mica parte parca nu arata grozav. Poate daca puneai o poza cu toata bara spate aveam o imagine de ansamblu mai buna. Fa o bara custom si poti pune stopuri aplicate de care vrei (depinde si de bugetul tau). Spor ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 3, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2019 Vazuta numai o mica parte parca nu arata grozav. Poate daca puneai o poza cu toata bara spate aveam o imagine de ansamblu mai buna. Fa o bara custom si poti pune stopuri aplicate de care vrei (depinde si de bugetul tau). Spor ... Arata destul de ok per total si practic. Nu mai investesc in alta bara, intrucat sunt nevoit sa vand masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate