Mihai mihaita Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Salut,am un Nissan Patrol y61 scurt l-am înălțat cu 10cm plus Ome am cumpărat cardan cu cruci duble la ambele capete dar facea un zgomot un huruit puternic,l-am modificat și pe al lui original de data asta cu cruce dubla doar la un capăt și huruitul nu a dispărut acum are și o Vibrație când reduc viteza ma puteți ajuta cu un sfat ce și cum sa fac sa scap de huruitul asta și de Vibrație?Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Octombrie 31, 2019 Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Pentru lift de 4 inch ai nevoie si de "adjustable control arms" amandoua superioare si inferioare. O sa ai nevoie si de "drop box" + kit coborare cutie de viteza pentru puntea fata. Nu faci nimic doar cu cardanul cu cruce dubla. Trebuie sa aduci geometria suspensie cat mai aproape de cea stock. Luigi ( nissan4x4 ) a facut asa ceva si daca iei legatura cu el te poate ajuta. 1 °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai mihaita Postat Noiembrie 15, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 Merci mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate