Ionuț87 Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Salut colegi, sunt proaspăt proprietar al unui navara 22 din 2002 și nu prea ma știu cu piesele și asa. Mi s_au ars becurile de la ceasurile de bord și am fost la vreo 2 magazine de piese și nu reușesc sa îmi găsească cele 2 becuri care dau lumina în bord. Dacă ma poate ajuta careva cu informația de unde pot comanda as fi recunoscător ca i tare nasol sa nu vezi nimic în bord pe timp de noapte. Ms frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Poate nu sunt arse becurile, e posibil sa faca figuri butonul ce regleaza intensitatea luminii in bord. Verifica-l...da maxim si minim de el cu pozitia aprinsa 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuț87 Postat Noiembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Ms frumos. Am verificat becurile și sunt arse asta e sigur doar ca nsh de unde sa comand altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Salut, Pune o poza cu becul buclucas sa vedem cum arata. Stima, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuț87 Postat Noiembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Asta e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuț87 Postat Noiembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Mai avea un înveliș alb pe care l-am îndepărtat eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuț87 Postat Noiembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Nsh ce i asa rar de nu mi l-au găsit.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Eu cred ca se poate scoate becul din soclul ala. E posibil sa spargi becul dar daca tot e ars merita o incercare, asa cu grija sa nu te tai in cioburi. "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuț87 Postat Noiembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 O sa încerc sa vad ce și cum ms mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 E un bec normal 12v-1,2w microbec se mai zice ın Constanta şi la piese de tractoare se gaseşte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Noiembrie 4, 2019 Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Se infige in soclu dupa ce il scoti pe cel ars. Sunt becuri fara soclu si se gasesc in magazin cum a zis si colegu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Cum ai rezolvat problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate