Eduardfarcas21 Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Ce ulei trebuie bagat in diferential spate ?blocare nu are,posibil autoblocare dar nu stiu sigur.Cutie superselect,motor 2.5 cu 99 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminSt Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Daca ai un sticker portocaliu pe consola sau stalpul de la usa, atunci ai lsd. o alta metoda de a verifica, e sa ridici ambele roti spate si sa vezi daca rotile se invartesc ambele in aceeasi directie sau in directii diferite atunci cand rotesti cu mana de una singura. Daca e LSD, atunci trebuie neaparat ulei LS90. Daca nu e, atunci 80w90 GL5. Daihatsu Feroza '94 Slow&NotLow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduardfarcas21 Postat Noiembrie 26, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 M-am uitat mai atent si scrie pe buson ,,ulei Lsd" Am bagat 75 w-140 w,pentru Lsd,oare e bun ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate