rudolphu Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Salut. Mi-am trimis masina la RAR, si m-am ales cu o factura de 1197 ron deoarece zic ei are serie de sasiu japoneza. Eu tot nu inteleg ce legatura are,avand in vedere ca a circulat 20 ani in Austria. Ma poate lumina cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanIlon Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Nu esti singurul, pentru o toyota runner de 25 de ani am platit la fel acum o luna, explicatia a fost ca japonezele vechi nu au ceva omologare europeana care cica a fost introdusa de prin '95, masina fiind adusa din Italia. Daca stie altcineva mai multe....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 La fel un alt coleg cu o Frontera ... 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudolphu Posted November 11, 2019 Author Share Posted November 11, 2019 A mea e din 99'. Dar, nu inteleg ce omologare, cand au circulat 15/20 ani prin europa fara probleme. Avea dreptate un prieten cand m-a indemnat sa imi imatriculez masina in Ungaria, mai ieftin,mai rapid mai bun. Spun asta cu parere de rau. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduardfarcas21 Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Din cate stiu eu acesta e pretul pentru pentru autoutilitare (simbol N 1) si pentru VEHICULE DE TEREN (simbol G).Nu vreu sa gresesc dar eu asa am platit pentru un pajero autoutilitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudolphu Posted November 11, 2019 Author Share Posted November 11, 2019 Mi-au incadrat-o la categoria M1G. Si G vine de la auto de teren. ". VEHICULE DE TEREN (simbol G) Prin masa maxima se intelege masa maxima tehnic admisibila. 5.1. Vehiculele din categoria N1, avand o masa maxima ce nu depaseste 2 tone, precum si vehiculele din categoria M1 sunt considerate vehicule de teren daca: – au cel putin o axa fata si cel putin o axa spate, concepute pentru a fi motoare simultan, inclusiv vehiculele la care antrenarea unei axe poate fi decuplata, – au cel putin un dispozitiv de blocare a diferentialului sau un mecanism care asigura un efect similar si daca pot urca o rampa de 30%, calculata numai pentru vehiculul separat. In plus ele trebuie sa satisfaca cel putin cinci din urmatoarele sase conditii: – sa aiba un unghi de atac de cel putin 25 grade; – sa aiba un unghi de degajare de cel putin 20 grade; – sa aiba un unghi de rampa de cel putin 20 grade; – sa aiba o garda la sol de cel putin 180 mm sub axa fata; – sa aiba o garda la sol de cel putin 180 mm sub axa spate; – sa aiba intre axe o garda la sol de cel putin 200 mm. 5.2. Vehiculele din categoria N1, avand o masa maxima ce depaseste 2 t, sau din categoriile N2, M2 sau M3, avand o masa maxima care nu depaseste 12 t, sunt considerate vehicule de teren daca toate rotile lor sunt concepute pentru a fi simultan motoare, inclusiv daca una dintre axe este decuplabila, sau in cazul in care satisfac cerintele urmatoare: – sa aiba cel putin o axa fata si cel putin o axa spate concepute pentru a fi simultan axe motoare, inclusiv daca una dintre axe este decuplabila; – sa fie echipate cel putin cu un dispozitiv de blocaj al diferentialului sau cu un mecanism care asigura un efect similar; – sa poata urca o rampa de 25%, calculata numai pentru vehiculul fara remorca." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERDRAGOS Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Tot 1200 ron am platit pt Isuzu Trooper,credeam ca e asa mare pt.ca e utilitara.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts