janos Postat Noiembrie 15, 2019 Partajează Postat Noiembrie 15, 2019 Salutare tuturor. De mult timp am dorit un 4x4 model vechi, rav sau vitara. În prezent, dețin o vitara din 2017 1.6 dar, în teren este cam limitata și ușor poți atinge obstacole sub mașina... Ma bate gândul la un Rav, prima varianta produs între 95 și pana in 2000. As vrea mașina pentru ieșiri pe deal, grătar, cautat ciuperci, natura, drumuri forestiere, noi și bălți etc. Nu cred ca as abuza ea, offroad... Sa ma bag pana la geam în noroi etc. Nu știu, sa trag o fuga în Germania? Sa iau de la noi... Cu 250000-300000 km este ok? Merita 3000-3500 euro din Germania? Care este diferența între variantele de 128cp și 131 cp? Am observat ca din 1998 lămpile de sub faruri erau albe și volanul în 3 spițe, sunt și alte diferențe? Ce motoare au euro2 sau euro1? Se găsesc piese, care ar fi prețul lor (bucșe, amortizoare, arcuri, șamd.) Aștept un răspuns! Multumesc. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate