Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ajutor! nu baga caldura in interior aproape deloc foarte putin

razvan tgv

Postări Recomandate

buna ziua! sunt nou pe acest forum! am luat masina din spania are 170000 mii km prima problema pierdea antigel pe la dopul tehnic de ghiata adica cel care iese daca inghiata apa pe la chiulasa sau bloc sa nu sparga motorul . ca sa gaesc asta a trebuit sa se desfaca chiulasele. acum masina merge ok baga prea putina caldura in interior apa sta la 90 grade am vazut la butonul de reglaj din interior rece cald ca in spate are 2 firicele subtiri are actionare electrica undeva? stie cineva o schema sa verific?actioneaza un motoras o clapeta sau ceva de genul?? va rog!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

expresia sa se desfaca chiulasele ma duce cu gandul la un motor 3.1 . presupunand ca totul este ok cu motorul, vezi mai jos.

GC are un sistem tare pacatos de clapete pt directionarea earului care sunt comune pt modelul 1999-2005... vezi in sectiunea dedicata de probleme si rezolvari...si nistepagini de rasfoit dar abia inveti ceva in plus...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Salut , imi cer ertare din start daca nu o sa intelegeti limbajul Basarabean,

rezolvarea la problema ta e foarte simpla, eu am in posesie 3.1 td, si am rezolvat prin faptul ca am spalat radiatorul din salon cu ajotorul unei pompe, fara a demonta, conectezi masinaria la intrarea de sub capota... solutia o prepari 1kg acid citric, traditional spus sare de lamiie la 10 litri de apa, apa preventiv o infierbinti, clar lucru nu cu ajutorul unei pompe care creaza mare presiune.procedura se face timp de o ora!

daca este nevoie ceva foto sau indicatii o sa revin cu num de tel si comunicam pe watap.

Link spre comentariu

Salut , imi cer ertare din start daca nu o sa intelegeti limbajul Basarabean,

rezolvarea la problema ta e foarte simpla, eu am in posesie 3.1 td, si am rezolvat prin faptul ca am spalat radiatorul din salon cu ajotorul unei pompe, fara a demonta, conectezi masinaria la intrarea de sub capota... solutia o prepari 1kg acid citric, traditional spus sare de lamiie la 10 litri de apa, apa preventiv o infierbinti, clar lucru nu cu ajutorul unei pompe care creaza mare presiune.procedura se face timp de o ora!

daca este nevoie ceva foto sau indicatii o sa revin cu num de tel si comunicam pe watap.

:)) libajul basarabean este foarte ok .

Sau speli radiatorul ca in descriere, doar ca aceasta problema pare daca intretinerea a fost varzificata....si atunci ai nevoie sa speli cam tot ce iti poti imagina- radiatorul mare, motor, toata instalatia. Depuneri apar doar daca in instalatie a fost apa si orice altceva numai lichid recomandat de racire nu....care curata si intretine instalatia..

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

cine stie cum a fost deservita masina de propprietarul anterior,dar din cele descrise rezulta solutia numai asta :) cred ca duminica o sami fac timp si o sa descriu prietenia mea cu indianul albastru cu stomacul de 3.1 l ,dupa care am numai o parere... masina este super,mesterii care pretind numai ca stiu ceva dar in realitate vor sa se invete pe seama lui jipulica meseria de reparator,in toate cazurile toate rezolvarile au fost simple daca numai dispui de informatie, si prietenul nu te lasa in drum si cum a spus cineva din moderatori " incepem de la lucruri simple"
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare