OvisteinN Postat Noiembrie 18, 2019 Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Salutare tuturor ! Sunt un nou posesor de grand cherokee 4.0 benzina 2001. Am gasit o la un pret bun si am luat o sa merg cu ea pe deal sa imi fac nebuniile . Ce am constatat dupa prima tura este faptul ca fata nu cupleaza tot timpul, am facut urcari care erau imposibile fara sa traga fata , dar in alta situatie , fata nu a mai cuplat ,desi rotile din spate se invarteau in gol iara fata statea pe loc (mentionez ca eram pe mic ) , am tot frecat o,fata ,spate si tot asa , n a mai cuplat .. daca ma poate ajuta un coleg cu un sfat , parere,idee,critici,orice . Multunesc frumos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Noiembrie 18, 2019 Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Verifica cutia de transfer,acolo pare sa fie problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvisteinN Postat Noiembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Verifica cutia de transfer,acolo pare sa fie problema. Tocmai ce am terminat de citit toate postarile din categoria grand cherokee, maine o sa incep prin schimbarea uleiului dar daca mai este vreun coleg care ma poate ajuta cu un sfat il rog sa o faca ! Multumesc pentru raspuns ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate