zander Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Salutare, Am pus GOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 245/65 R17 111S pe masina, inlocuind astfel cauciucurile obisnuite de strada. Imi puteti spune daca mi-a scazut performanta de franare in conditiile astea? Am facut o verificare tehnica si mi s-a zis ca franele nu sunt prea bune si am fost un pic surprins. Presiunea din roti afecteaza performanta de franare? Am cca 2.5 bari (ca asa a zis cel de la vulcanizare ca e bine) cu toate ca in carte imi zice sa pun 2 bari -> influenteaza presiunea din roti asa mult? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Niciodata un AT nu va fi mai bun pe asfalt decat o anvelopa dedicata, insa testul de frana nu e influentat de anvelopa (banuiesc ca testul s-a facut pe stand). Presiunea in anvelopa trebuie facuta conform specificatiilor si nu cum crede Dorel de la vulcanizare. Chiar zilele trecute, un astfel de Dorel vroia sa-mi bage 4 bar in anvelopa, zicand: "nu vezi ce mari sunt rotile"!!! 2 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts