zander Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 Salutare, Am pus GOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 245/65 R17 111S pe masina, inlocuind astfel cauciucurile obisnuite de strada. Imi puteti spune daca mi-a scazut performanta de franare in conditiile astea? Am facut o verificare tehnica si mi s-a zis ca franele nu sunt prea bune si am fost un pic surprins. Presiunea din roti afecteaza performanta de franare? Am cca 2.5 bari (ca asa a zis cel de la vulcanizare ca e bine) cu toate ca in carte imi zice sa pun 2 bari -> influenteaza presiunea din roti asa mult? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 Niciodata un AT nu va fi mai bun pe asfalt decat o anvelopa dedicata, insa testul de frana nu e influentat de anvelopa (banuiesc ca testul s-a facut pe stand). Presiunea in anvelopa trebuie facuta conform specificatiilor si nu cum crede Dorel de la vulcanizare. Chiar zilele trecute, un astfel de Dorel vroia sa-mi bage 4 bar in anvelopa, zicand: "nu vezi ce mari sunt rotile"!!! 2 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate