Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ECU TD5 mort dupa chip tuning

extremeseby

Postări Recomandate

Salutare. Am facut un upgrade la ECU de Discovery 2 automat MSB101193 prin lipire soclu si schimbat ATMEL-ul ce are harta, a functionat super jumatate de ora apoi a murit in mers. Am probat alt calculator si merge brici. Cu nanocom nu ma pot conecta deloc la ECU, am incercat si cu chipul vechi si fara, dar degeaba, nu am conectivitate.Soclul chipului e reverificat si lipiturile sunt bune. La pinii de iesire/intrare am tensiuni, cat si pe placa la condensatori. Pinul B21 de la mufa neagra nu are 12v, in bord se aprinde M si S, iar pompa nu primeste semnal. Poate domnul Feri ma poate ajuta cu ceva sfaturi

aab01690b9e7de34a7961991c4f1c000.thumb.jpg.21e83aad7a4719de8a1778e88f56fd92.jpg

If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pinul B21 de la mufa neagra nu are 12v,

La pinul ala nu trebuie sa fie 12V, trebuie sa ai 12V intre un +12V si pinul 21 ca se conecteaza intern la "masa" pt a activa releul principal care trebuie sa aiba +12V pe cealalta parte a bobinei de la siguranta F13 prin inertia switch dar cat timp merge cu alt ECU astea sunt in regula. Vezi contactele la soclu cum am vorbit la telefon.

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Am relipit soclul si functioneaza, cam prost si dezechilibrat. Am indicii de corectie foarte mari pe injectoare. Nu eu am scris chipul, asa l-am luat. Nici nu-l pot verifica pe programator. 3 chipuri am schimbat, doua modificate si unul original, cu toate am ceva paraziti. Cateodata isi revine, merge pt vreo 3 secunde si apoi iar merge aiurea. Erori nu am, senzorii dau valori ok. Ma gandesc sa nu am mersul asta parazitar din cauza alcoolului izopropilic care a intrat pe sub alte locuri.
If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover!
Link spre comentariu

Poate e soclul de proasta calitate si nu face contact bine la pini... incearca sa faci rost de un soclu identic si schimba-l sau lipeste cipul direct in placa si atunci stii o treaba... ECU asta mergea bine inainte sa umbli in el?
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Limita de overboost stock e 1.42 deci mai poti scurta o spira bratul la wastegate

Link spre comentariu

De curiozitate, asta e cipul pe care l-ai luat ? https://www.ebay.com/itm/Land-Rover-...IAAOSwM4xXZuJM eu am conlucrat cu tipul asta cand a inceput sa faca aceste cipuri si mi-a trimis ambele variante(sport si eco) platind doar transportul ca sa fac teste si sa vad cam unde mai trebuie umblat si cel putin pe varianta manuala sunt remapate perfect, pe automat nu am putut sa incerc. Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Presupun ca l-ai luat de fapt pe ala pt MSB101192 nu ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare