Eduard_7 Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Salutare! Am un LAND Rover Freelander 2 din 2011 cu motor Ford. De ceva timp am un zgomot enervant in spatele mașinii. Am schimbat rulmenții pe ambele roți. Am pus SKF. Din păcate zgomotul a rămas ca un zumzăit de bondar . Câteodată se aude mai tare câteodată mai puțin. In funcție si de turație. Intre 60 si 100km la ora se aude cel mai tare.În grup am ulei care arată bine. Sunt deziotentat. Dacă cineva știe despre ce este vorba sau s-a întâlnit cu ceva asemănător aș aprecia sfaturile . Mulțumesc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Salut. Rotile sunt echilibrate ? 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduard_7 Postat Noiembrie 26, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Salut Sierrafery! Rotile au fost echilibrate cand am pus caucicurile de iarnă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Ce coeficient de zgomot au rotile ? vezi sa fie si presiunile egale in roti... de fapt intrebarea e daca facea asa si cu cele de vara ? 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduard_7 Postat Noiembrie 26, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Caucicurile sunt noi, si am cautat cu un coeficient mai scazut. Am loat Cooper cu un coeficient de 69. Si inainte se auzea cu cele de vară dar am pus zgomotul pe seama rulmenților . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Daca astea toate sunt in regula urmatorii suspecti sunt planetarele, asta in cazul in care nu au fost folosite cauciucuri mai mari decat cele recomandate pe o perioada indelungata ceea ce poate crea uzura in diferential... eventual vezi sa nu fie joc in cardan 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Uite si o veste proasta https://www.kmotors.co.uk/vehicles/freelander/ 2 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduard_7 Postat Noiembrie 26, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Sper să nu fie problema așa gravă. Dar din păcate nu este un service in Roman să se priceapă la mașinile 4x4 . Imi trebuie o identificare foarte precisă. Problema cu zgomotul din spatele mașinii mai precis diferentialului stiam ca este la FR2 ,dar la modelele din înaintea anului 2011. Aveți idee cam cât este un diferențial nou sau unde -mă pot interesa? Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Problema e cu modelele pana in 2011 inclusiv dar se intinde sporadic pana in 2014... buletinul tehnic a fost emis in 2010 dar nu au remediat problema din fabrica pana mai erau diferentiale pe stoc https://www.freel2.com/gallery/albums/userpics/11383/LTB00342.pdf , ai nevoie de un mecanic dibaci care nu e retardat si a mai deschis diverse diferentiale si de asta https://www.paddockspares.com/rear-diff-overhaul-kit-freelander-2.html , un diferential nou upgradat cu problema eliminata 1100 Lire 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduard_7 Postat Noiembrie 26, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Problema e cu modelele pana in 2011 inclusiv dar se intinde sporadic pana in 2014... buletinul tehnic a fost emis in 2010 dar nu au remediat problema din fabrica pana mai erau diferentiale pe stoc https://www.freel2.com/gallery/albums/userpics/11383/LTB00342.pdf , ai nevoie de un mecanic dibaci care nu e retardat si a mai deschis diverse diferentiale si de asta https://www.paddockspares.com/rear-diff-overhaul-kit-freelander-2.html , un diferential nou upgradat cu problema eliminata 1100 Lire Îți mulțumesc pentru răspunsuri. Am să caut un service să văd ce spun despre asta. De obicei cand aud de Land Rover parcă aud de dracu. Toți strâmbă din nas. Nu prea se bagă. Revin cu răspuns sper cât mai repede. Mulțumesc încă o dată!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Îți mulțumesc pentru răspunsuri. Am să caut un service să văd ce spun despre asta. De obicei cand aud de Land Rover parcă aud de dracu. Toți strâmbă din nas. Nu prea se bagă. Revin cu răspuns sper cât mai repede. Mulțumesc încă o dată!! Ai unul chiar in Roman! Google "service land rover Roman" si dai de ei! Bafta! 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduard_7 Postat Noiembrie 27, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Ai unul chiar in Roman! Google "service land rover Roman" si dai de ei! Bafta! Da! Stiam de ei. Am să trec azi pe la ei să văd ce se rezolvă! Mulțumesc pentru îndrumare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduard_7 Postat Noiembrie 28, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Salutare! Am revenit cu noutăți!! Nu foarte bune pentru mine :cr3 . La grup se aude acel zgomot. Dar cei de la service nu au timp de mine. Iar eu trebuie să plec din țară pt o saptamana cel puțin. Nici nu știu ce să fac...să dau comandă de rulmenții din grup sau să îl desfac si dupa aceea voi vedea ce este defect si voi comanda..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Comanda kitul complet de reparatie si roaga-te sa nu fie carcasa diferentialului afectata, caz in care va trebui sa schimbi tot diferentialul. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduard_7 Postat Noiembrie 28, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Devine din ce in ce mai bine!:cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduard_7 Postat Decembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Vă salut! Am reușit să fac o programare pentru schimbarea kitului de reparație pentru miercurea viitoare. Ar fi in jur de 2200 ron manoperă plus kitul complet. Am să revin cu poze si alte noutăți.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eduard_7 Postat Decembrie 24, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Salutare ! Nu am avut timp pentru postare mai devreme! Am făcut reparația la grup si zgomotul a dispărut dar nu m-au lăsat să fac poze. În schimb in haldex am avut circa 200 mi de ulei și din păcate rulmentul de la haldex trebuie schimbat. Pentru asta v-a trebui să fac o rectificare la haldex. Ufff inca vreo 1000 de ron puși la bătaie. Revin după sărbători cu noi rezultate. Să auzim numai de bine și sărbători fericite ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate