dragoslav Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Buna seara.Sunt in cautarea unui 4x4 ...bugetul nu e mare si totusi am dat de o Toyota j120 ,cutie manuala... si amu e nedumerirea mea ...transmisia e 4x4 permanent? proprietarul zice ca e...in poze nu vad butonul diff lock...inteleg ca nu are... Nu dati cu pietre... Imi puteti explica cum e cu 4x4 la acest model? e un j120 ,scurt , din 2003 Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi S Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Salut. Fiind vorba de varianta cu transmisie manuala, levierul selector al cutiei de transfer are poziție 4x4 permanent, cu diferențial central deschis, si incă 2 poziţii cu central blocat High, respectiv central bloc Low. Modelele cu transmisie automata si nivel de echipare ridicat au doar 2 pozitii pentru selectorul cutiei de transfer - High / Low si buton separat, comanda electrica, pentru blocare diferential central. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragoslav Posted November 27, 2019 Author Share Posted November 27, 2019 Salut. Fiind vorba de varianta cu transmisie manuala, levierul selector al cutiei de transfer are poziție 4x4 permanent, cu diferențial central deschis, si incă 2 poziţii cu central blocat High, respectiv central bloc Low. Modelele cu transmisie automata si nivel de echipare ridicat au doar 2 pozitii pentru selectorul cutiei de transfer - High / Low si buton separat, comanda electrica, pentru blocare diferential central. Multumesc foarte mult pt informatie... nu am stiut ca e 4x4 permanent...am crezut ca , vanzatorul vb prostii...multumesc,mi-ati fost de ajutor. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts