alexasig Postat Noiembrie 30, 2019 Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Salut, Am auzit ca aditivul pentru ulei de motor Polytron ar creste performantele si durata de viata a motorului de 2,7l. http://polytron-lubricants.ro/19-tratament-pentru-motor Este cineva care a testat? Am inteles de asemenea ca in combinatie cu uleiul Liqui Moly 5w30 4200 ar da si mai bune rezultate. Ce stiti de aceste informatii? Multumesc Alexandru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Victory Postat Decembrie 1, 2019 Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Eu folosesc Metabond. Sunt cât se poate de mulțumit. Land Rover Discovery 2 Td5 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexasig Postat Decembrie 1, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2019 De cand Folosesti acest aditiv de ulei? La ce interval schimbi uleiul la motor? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Victory Postat Martie 3, 2020 Partajează Postat Martie 3, 2020 La fiecare schimb. Dar nu obligatoriu, așa consider eu ca e bn. Normal se face un tratament câteva schimburi. Fratele meu folosește și el. A spart baia de ulei in drum spre o mânăstire și a mai mers cca 4 km pe teren accidentat fără sa gripeze motorul. Funcționează perfect si acum. Land Rover Discovery 2 Td5 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate