MishuL Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 (editat) Prima chestie- am vrut sa fac topic la Prezentare membri, dar nu vad unde sa dau New topic???; Deci. Salutare. Ca la alcoolicii anonimi- sunt Mishu, am 50 de ani si sufar de fierita cronica de cand ma stiu :D Am fiare muuulte, peste 20 de masini. Acum mi s-a pus pata de 4x4. Am gasit in Franta masina din linkul de mai jos (mentionez ca, daca o iau, ramane pe Fr, cu multe avantaje- nu exista impozit, itp la 2 ani etc). Am fost si am vazut-o. Prima buba- leoarca de ulei pe dedesubt. Am studiat, pare sa provina de la filtrul de ulei. Ca sa vad exact ar trebui sa spal cu Karcher-ul si sa identific locul. Ce vreau eu sa intreb. - Distributia- cum este? Curea? Lant? Motor BMW 2,5L. Daca e lant, e complicat de schimbat? Fac singur, nu e vorba, dar nu prea am chef sa desfac juma de camion... - Cuplajul automat 4*4 e fiabil? Cum il pot verifica in lipsa ghetii/zapezii/mocirlei? Pretul (3000E) e ok? - Omul zice ca virgula caroseria ar fi din aluminiu- nu am avut magnet, sa fie adevarat? Nu am vazut rugina nicaieri. - Alte chestii la care sa fiu atent? Initial i-am zis omului ca revin cu low-costul peste 2 sapt si o iau (asta a fost alaltaieri) dar ieri i-am zis ca o lasam pt dupa Anul nou. Trebuie sa imi fac domiciliu la Strasbourg si fosta nu are timp acum sa mergem la primarie sa imi faca hartie, tre sa ma duc sa vb si de rca (aici nu e asa simplu ca in Ro, la coltz de strada), dureaza un pic pana vine talonul prin posta siiiii raman cam lefter acum-acum daca il iau. Pana in ianuarie mai pun un euro gramada :) Ce parere aveti? "Se" merita? Va foarte multumesc! ;) https://www.leboncoin.fr/voitures/1694172497.htm/ Editat Decembrie 4, 2019 de MishuL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MishuL Postat Decembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2019 https://www.leboncoin.fr/voitures/1694172497.htm/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Frumoasa masina.interorul in ce stare e dupa atati km Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MishuL Postat Decembrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2019 Arata bine…. Nu starea estetica ma angoaseaza pe mine, nici rugina nu am gasit- mi-e sa nu am probleme cu electricitatea, care pare sa fie din belshug, cu suspensiile, cu cuplajul 4x4, care sunt sofisticareli- pierderea aia de ulei nu ma sperie deloc, gasesc sursa si o rezolv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 In ce priveste electrica, fa-ti rost de un tester dedicat! Fara el, esti fiul ploii, inca de la achizitie! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate