Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Service L200 2006

teodorescu.florin

Postări Recomandate

Salutare tuturor. In urma unui accident suferit la coloana, fratele unui coleg de munca este nevoit sa isi vanda masina din poze, ne mai fiind posibil sa o foloseasca, fiind prea inalta ptr. el.

FB_IMG_1575552146812.thumb.jpg.537b79c73cf6e1f61643d4370a40350d.jpgFB_IMG_1575552144586.thumb.jpg.cf0dc7fde414c36e2e25271ed8492e5b.jpgFB_IMG_1575552134513.jpg.ba93103c155d4de03c13371fe688dec6.jpgFB_IMG_1575552149573.thumb.jpg.99a27163ab9f37961a6516276e50fb86.jpgFB_IMG_1575552141919.jpg.06736ed0f59efe9f2938ddda299e6cb7.jpgFB_IMG_1575552138096.jpg.a2e2d57df28d0a767162c81817ddc23c.jpg

Fiind un pret bun, am decis sa o iau eu, tinand cont ca este una dintre masinile ce mi-am dorit-o din totdeauna. Dupa cum se vede, in ea s-a investit ceva bani : evacuare custom din inox prin podeaua benei, jante modulare cu anvelope Maxxis Crawler 37' (uzate 20-30%) + lift de 10 inch (cred), blocant spate, snorkel, antifonata pe dedesupt cu o vopsea cauciucata, remapata stage 1+ EGR delete, winch, lumini LED + alte chestii minore.

Acum intrebarea mea este urmatoarea : tinand cont ca are rotile din poze, necesita schimarea rapoartelor? Fiindca mi se pare ca pe strada cam trage greu de ele, chiar daca motorul are ceva extra cai putere din soft.

Eu la Mitsubishi nu ma pricep de loc, sigurul model de Mitsubishi ce l-am avut a fost un generator pe benzina ce il aveam la rulota acum 6-7 ani.:old

Daca ma decid 100% sa il iau,ce inseamna service (ulei si filtre motor si transfer-producatori si model) ?

Oare merita banii (3000 £), tinand cont ca are 180.000 mile ( aproape 300.000 km) si a fost folosita 50% offroad si 50% masina de zi cu zi in ultimii 8 ani?

Cred ca eu voi folosi masina de cateva ori pe luna, in offroad mai exact, sa ma duc pe acolo pe unde X5-ul a ramas impotmolit. :T

Multumesc si astept pareri.

• Like 1

Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti.

“Tudor Arghezi, citat despre respect”

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

L200 este o masina bine construita per total, cu o caroserie destul de bine inchegata si fara mari probleme cu rugina + motorizare destul de solida si cu distributie pe curea. Sfatul meu, daca iei masina, in primul rand pune-i un alt kit de distributie+pompa apa+curea accesorii, ulei la motor (Comma sau Trident 5w 30 full sintetic) si filtre de calitate (preferabil Comline). In UK acestea au un raport foarte bun pret-calitate...aici cred ca voi fi lovit de pietre de cunoscatori sau pasionati, fiindca nu recomand ceva de ''firma'', dar amandoi stim calitatea acestor produse putin cunoscute in Romania.

Alt grup pe spate nu cred ca vei gasi sa pui, decat ceva modificat artizanal si nu cred ca va merita investitia; sfatul meu este sa tii masina asa cum este si sa te obisnuiesti cu ea sau schimbi anvelopele cu unele mai mici.

Daca masina o vei folosi doar 1-2.000 mile pe an doar ptr. offroad, cu siguranta va rezista inca multi ani de acum inainte.

Sper ca am ajutat.

P.S.: dupa gusturile mele, eu i-as scoate lampa aia de pe capota, fiindca ii strica aspectul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii !
Link spre comentariu

De 3 zile am luat masina si repede a ajuns imediat in curtea unui service auto local ptr schimb ulei+filtre+distributie+completat ulei la cutie viteze si transfer, demontare bara spate, ceva bielete si bucsi de schimbat, burduf capete planetara fata, urmand ca din ianuarie sa viziteze si un tinichigiu ptr repararea coltului stanga spate si gaurile din capota motorului dupa ce am dat jos proiectorul vietii+un polish sau chiar o vopsea ptr a acoperi polish-ul de padure.

Una peste alta masina pare ok, mi se pare cam lenesa in oras, balanseaza usor la viraje stranse, dar in comparatie cu X5-ul si cred este normal sa fie asa. Interiorul este usor deteriorat (scaune fata+volan+fete usi), anumite trim-uri lipsesc cu desavarsire sau necesita inlocuire, jeg+nisip+frunze si cracute la greu pe sub scaune, mocheta uzata si exagerat de murdara, sistemul audio nu functioneaza de loc+alte chestii de detaliu ce urmeaza sa le rezolv personal.

Per total, masina necesita ceva investitii+munca si timp alocat, dar cred ca va merita 100%. Chiar si in halul in care arata cand am adus-o acasa, multi intorceau capul dupa ea iar unii chiari imi faceau semne de apreciere.

Dupa ce termin ceea ce mi-am propus mai sus ca sa rezolv, considerand fiind urgenta, am sa postez aici, in caz ca va interesa pe careva ''micul meu proiect''.

• Like 1

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Nu am mai postat nimic deoarece nu am mai avut timp. Dar de cand temutul virus ce provoaca panica si nevoia acerba de hartie igienica si gel antibacterial m-a obligat sa raman acasa, mi-am dedicat timpul liber pentru alte indeletniciri DYI. Una peste alta masina a iesit bine din service dar am vandut-o intre timp unui tip ce o tine numai ptr offroad si o dorea neaparat de cum a vazut-o in service. Deci, din punctul meu de vedere acest subiect il consider inchis.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare