dragoslav Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Buna ziua. Sunt un proaspat posesor(din nou) de Disco 2 ,manual din 2000.... din pacate am fost nevoit sa vand fostul Disco facelift automat... si m-am pricopsit cu unul mai vechi putin ,cu cutie manuala dar din pacate cu pernele de aer anulate si convertit pe arcuri cu o suspensie Terrafirma +5...pe care sper sa o schimb cat mai repede :) ....Problema mea este ca se aude un huruit ,undeva sub masina la viteza mai mare de 90-100km/h?vibratii nu simt... apar vibratiile pe la 140...pe care eu le-am pus pe seama suspensie...dar poate gresesc... Rulmentii de la roata i-am verificat... par ok... sunt programat joi la un service sa o ridic sus si sa vedem ce si cum... Va rog , cam la ce sa ma uit mai atent,sa verific mai serios? Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Grupuri fata-spate, crucile cardanelor, cutie de transfer... zemuri, jocuri, etc. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Decembrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Grupuri fata-spate, crucile cardanelor, cutie de transfer... zemuri, jocuri, etc. verificat roti, grupuri ,sunt ok... 2 cruci cardanice trebuie schimbate... cutia transfer ok, amu are zeama noua, la grupuri am bagat ulei nou iar azi bag zeama noua si la cutia de viteze... am probleme cu bucsele watts (sunt varza). si cu bieletele anti ruliu pe spate .. amu...huruitul tot exista.... de la ce o fi? Legat de bucsele watts... am gasit febi in afara de acea bucsa centrala...ma poate ajuta cineva cu o sursa rapida in tzara? ...voi comanda cele de poliuretan ,recomandate de dl Ferry , dar alea ajung prea tarziu...iar sarbatorile bat la usa si nu as vrea sa raman cu limuzina nearanjata ...cand vine mosu... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Daca am recomandat poliuretan pt Watts inseamna ca am gresit, le recomand pt orice altceva cu exceptia watts... pt astea singura optiune fiabila e Genuine LR (macar aia centrala) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Decembrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Daca am recomandat poliuretan pt Watts inseamna ca am gresit, le recomand pt orice altceva cu exceptia watts... pt astea singura optiune fiabila e Genuine LR (macar aia centrala) poate m-am exprimat gresit nu stiu din ce sunt...eu le-am vazut albastre ...si am zis ca sunt din poliuretan... e vb de acest kit : https://www.ebay.co.uk/itm/SPF4400K-SUPERPRO-BUSH-KIT-LAND-ROVER-DISCOVERY-SERIES-2-WATTS-LINK-REAR-BUSHING-/252178555269 Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Da, daca am recomandat acest kit reformulez si nu mai recomand. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Februarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2020 am rezolvat problema huruitului... era de la cardanul mic...l-am schimbat si amu e siletioasa ca un Case... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate