thedude Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Vrea să achiziționez o mașină pentru mers la munte cu un buget de aproximativ 6000 euro. Am nevoie de ceva cu gardă înaltă pentru diversele drumuri forestiere (sau lipsa acestora) dar în același timp să fie ok la drum lung și foarte lung (>1000km). Inițial mă uitam la ceva ieftin, un Freelander 1, dar nu prea sunt mașini ok la prețuri decente. Astfel am decis să măresc bugetul până pe la 6000 euro (+1000 pentru diverse reparații) și să caut ceva euro 4-5. Nu caut ceva extraordinar, nu mă prea interesează cum arată, dar am nevoie de ceva cu cutie automată (de la 5 trepte în sus) și de preferat euro 4-5. Am rezumat căutările la Santa Fe 2, Freelander 2, C-Crosser/4007/Outlander 2. Ce sfaturi aveți despre aceste mașini? Cum se comportă pe drumuri rele? Aveți alte recomandări? Încă nu m-am decis dacă să iau mașina din țară sau de afară. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Legat strict de Freelander, la un buget de 6000 euro o sa gasesti doar prima generatie 2006-2009, Euro4, cutie automata in 6 trepte, si aici ma refer la o masina care sa merite cat de cat banii. In bugetul alocat vei gasi multe masini cu probleme la diferentialul spate si Haldex, bucsa de legatura dintre IRD si cutie, amorizoare curse, casete de directie cu probleme, furtune de intercooler si/sau intercooler spart, cam astea sunt punctele slabe daca masina nu este intretinuta corespunzator. Land Rover fiind o marca mai scumpa majoritatea incearca sa le vanda la un pret cam supraevaluat pentru starea tehnica afisata. Daca ai nervii tari si rabdare suficienta poti gasi unul ok in bugetul tau. Masina se comporta bine on road si ok off road, incatata cu anvelope bune se descurca si in coclau, cat ii permite garda la sol. Daca ramai axat pe Freelander ideal ar fi sa maresti bugetul si sa cauti un SD4 (190 hp versus TD4 160 hp), si care sa fie dotat din fabrica cu roata de rezerva. Pentru mai multe informatii poti intra pe freel2.com, au si sectiune in limba romana. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thedude Postat Decembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Legat strict de Freelander, la un buget de 6000 euro o sa gasesti doar prima generatie 2006-2009, Euro4, cutie automata in 6 trepte, si aici ma refer la o masina care sa merite cat de cat banii. In bugetul alocat vei gasi multe masini cu probleme la diferentialul spate si Haldex, bucsa de legatura dintre IRD si cutie, amorizoare curse, casete de directie cu probleme, furtune de intercooler si/sau intercooler spart, cam astea sunt punctele slabe daca masina nu este intretinuta corespunzator. Land Rover fiind o marca mai scumpa majoritatea incearca sa le vanda la un pret cam supraevaluat pentru starea tehnica afisata. Daca ai nervii tari si rabdare suficienta poti gasi unul ok in bugetul tau. Masina se comporta bine on road si ok off road, incatata cu anvelope bune se descurca si in coclau, cat ii permite garda la sol. Daca ramai axat pe Freelander ideal ar fi sa maresti bugetul si sa cauti un SD4 (190 hp versus TD4 160 hp), si care sa fie dotat din fabrica cu roata de rezerva. Pentru mai multe informatii poti intra pe freel2.com, au si sectiune in limba romana. Mulțumesc pentru detalii. De freelander 2 am auzit doar de bine pentru soft offroad. Eram curios dacă mai sunt sfaturi legate și de restul mașinilor. Legat de freelander 2, am văzut foarte puține SD4 automate și ce am găsit sunt mult peste buget din păcate. Bugetul nu pot să-l mai măresc din păcate. Legat de setup, mașina ce o iau trebuie să o țin pregătită pentru asfalt, deoarece asta o să vadă în cea mai mare parte din timp. O să merg pe drumurile de care spuneam când ajung prin zonele de munte, în weekenduri, câțiva zeci de km. Am vrut să mai adaug la listă și Tiguan 1 și Captiva/Antara deoarece o cunoștință cu un Tiguan 1 și a mers cam peste tot pe unde am putut intra cu un Kyron fără milă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate